Virtuaalikirkon tulevia lähetyksiä


Virtuaalikirkossa lähetetään viikoittain maanantaista lauantaihin Oulun ev.lut. seurakuntien toteuttama hartaus kello 18. Joka sunnuntai lähetetään jumalanpalveluksia useista Oulun kirkoista. Keskiviikkoiltaisin on tarjolla musiikkia. 

 

 

To 24.9. 

Klo 9 Eloisa ikääntyminen. Kaikille avoin, maksuton verkkoseminaari.  Puhujina: piispa Jukka Keskitalo, Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Terttu Savolainen, geriatrian professori Jouko Laurila, Oulun kaupungin vanhustyön johtaja Mervi Koski ja geriatrian erikoislääkäri Petteri Viramo. 

Klo 18 Majakka-ilta Karjasillan kirkosta. Mukana Majatalotrio: Pekka Simojoki, Ilkka Puhakka ja Jukka Jämsen.

 

La 26.9. kello 17 Oulun tuomiokirkon uuden taideteoksen julkistustilaisuus, jossa kuulljaan taiteilija Sampo Kaikkosen ja tuomiorovasti Satu Saarisen puheenvuorot. Luvassa on myös musiikkia mezzosopraano Virpi Räisäsen esittämänä.Su 27.9. klo 10 messu Oulun tuomiokirkosta ja Oulunsalon kirkosta 

  

 

Päivitetty 21.9.2020

Virtuaalikirkko

Virtuaalikirkko.fi

Virtuaalikirkko on palvelu, jossa voi seurata suoraa lähetystä jumalanpalveluksista Oulun tuomiokirkosta ja Oulunsalon kirkosta sunnuntaisin klo 10.

Virtuaalikirkon keskusteluikkuna on auki suoran lähetyksen aikana. Voit kirjauduttuasi vaihtaa ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Virtuaalikirkon arkistosta löytyvät myös menneet jumalanpalvelukset.

Siirry Virtuaalikirkkoon>>