Perheille

Seurakunta on apua ja tukena perheiden arjessa. Ota rohkeasti yhteyttä, kun sinä tai perheesi, lapsesi tai nuoresi tarvitsee tukea ja kanssakulkijaa erilaisissa elämäntilanteissa. Voit ottaa yhteyttä oman seurakuntasi työntekijöihin tai erityisdiakonian työntekijöihin.

Katso lisätietoja:

> Apua ja tukea seurakunnittain

> Diakoninen perhetyö

> Erityisnuorisotyö

> Kuulevat korvat -puhelinpalvelu lapsiperheille

Haukiputaan ja Oulunsalon seurakunnissa on Följyssä-toimintaa, lue lisää:

> Följyssä

Seurakunnissa on myös > Lapsiparkit-toimintaa

Tutustu myös säännölliseen lapsiperheille tarkoitettuun ryhmätoimintaan seurakunnissa: > Tule mukaan -sivulle

 

Oulujoen seurakunnan ulkoilukummit

Ulkoilukummit saapuvat pihallenne, leikkipuistoon tai  muuten vaan viettämään ulkoiluaamua Oulujoen seurakunnan alueella. Mukanamme tuomme leikkejä, peliseuraa, halutessanne pienet eväät retkeilyn merkeissä nautittavaksi. Ulkoiluseuraksi voi tulla perhe tai lapset, yhteisesti sovitulla tavalla. Ulkoiluaamuja voi varata pääsääntöisesti perjantaiaamuihin kello 9-12 väliselle ajalle, muut ajat mahdollisuuksien mukaan.

Varaukset keskitetysti perhetoiminnanohjaaja Tom Pajukankaalle (0447884127), myös sähköpostitse tom.pajukangas@evl.fi. Ulkoilukummit ovat perhetoiminnanohjaajat Anu Suomalainen, Eini Mäkelä ja Tom Pajukangas.

 

Kuulevat korvat - puhelinpalvelu lapsiperheille

Karjasillan seurakunnassa

tiistaisin klo 13-15 perhetoiminnanohjaaja Mari Jääskeläinen p. 040 5747 109

Jos sinulla on jotain mielenpäällä, ja haluaisit jutella jollekin, soittele rohkeasti =)

Tuiran seurakunnassa

maanantaisin kello 13-17, perhetoiminnanohjaaja Teija Kokko, 050 5347477.

Haluaisitko jakaa elämäsi pieniä tai isoja asioita kanssani? Voit soittaa tai laittaa minulle viestiä. Älä jää miettimään tai pohtimaan asioita itseksesi. Olen läsnä juuri sinua ja sinun perhettäsi varten. Soittele, laita tekstiviestiä tai Whats Appia.

Keskustelua haastavissa tilanteissa:

Voit ottaa yhteyttä varhaiskasvatuksen diakoniatyöntekijään Satu Pesoseen 050 4334097.

 

Oulujoen seurakunnassa:

Perhetoiminnanohjaaja Tom Pajukangas torstaisin kello 12-14, puh. 0447884127.

 

Kirkon perheneuvonta tarjoaa sielunhoidollista ja terapeuttista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Lisäksi järjestetään parisuhdekursseja ja eroryhmiä. Lue lisää kirkon perheneuvonnasta ja Oulun perheasiain neuvottelukeskuksesta.

Lapsirikas-toiminta tarjoaa erityisesti useampilapsisille perheille suunnattua helposti vastaanotettavaa, perheen toivomaa arjen apua. Yhteydenotot helena.kokko@autalasta.fi tai p. 044 5628 000 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeenLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lisätietoja Lapsirikas-toiminnasta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Kuva: Sanna Krook / Kirkon kuvapankki