Jumalanpalvelukset

Haukiputaan kirkon maksimiväkimäärä 150 henkilöä poikkeusaikana. Penkkiriveistä vain joka toinen käytössä. Seurakuntalaisia pyydetään huomioimaan 1-2 metrin turvavälit. Jumalanpalvelusta voi seurata virtuaalikirkossa www.virtuaalikirkko.fi.

Messu su 12.7. klo 10 Haukiputaan kirkossa, toimittaa Saila Karppinen, avustaa Outi Pohjanen, messudiakonina Elisa Heikkinen, kanttorina Janina Marin.

 

 

Muuta

Tapulikahvila avoinna 1.7.-6.8. ma-pe klo 12-18. Haukiputaalaiset nuoret myyvät kahvia, teetä sekä päivittäin vaihtuvia kahvileipiä. Kahvilassa on myytävänä myös kortteja ja käsitöitä. Kahvilan tuotto lähetystyölle.

Haukiputaan kirkko on avoinna tutustumista ja hiljentymistä varten ma-pe 29.6.-7.8. klo 10-18, jolloin myös kirkon opas on paikalla.

 

Musiikki

Kesäillan sävelhartaus to 9.7. klo 19 Haukiputaan kirkossa, Anne-Mari Kanniainen harmonikka ja Heikki Ruokangas kitara. Lähetetään myös virtuaalikirkossa: www.virtuaalikirkko.fi. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.

Kesäillan sävelhartaus to 23.7.klo 19 Haukiputaan srk-keskuksessa, Pinja Ukkola piano. Iltahartaus Samuli Ruusuvuori. Lähetetään myös virtuaalikirkossa: www.virtuaalikirkko.fi. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.

 

Apua ja tukea

Aiheuttiko korona-kriisi taloudellisia ongelmia tulonmenetysten tai lomautuksen vuoksi? 

Tai tarvitsetko muun elämänkriisin keskellä tukea asioiden selvittelyssä? Ota yhteyttä. Tutkitaan, millä tavoilla diakoniatyö voisi olla tukena. Diakoniapäivystys p. 044 7310 232 maanantaisin klo 9-11 tai sähköpostitse minna.simila@evl.fi

Kauppojen ylijäämäruuanjakoa ajanvarauksella ma-pe aamuisin. Ruuan hakuajan voi varata ma klo 9-11 puh. 044 7310 232 tai olemalla yhteydessä diakoniatyöntekijöihin.