Kiimingin seurakunnan rippikoulu

Rippikoulu on seikkailu, jonka voi kokea vain kerran. Siellä on tilaisuus pohtia yhdessä muiden kanssa elämän suuria kysymyksiä: Mikä on elämässä tärkeää? Minkälainen on suhteeni Jumalaan? Rippikoulussa opiskellaan kristinuskon keskeisimmät asiat. Opiskelu on yhdessä tekemistä ja kokemista, keskusteluja ja oivaltamista. Riparilla myös pelataan ja leikitään, ollaan rennosti ja pidetään hauskaa. Riparimuistot ja -tunnelmat elävät pitkään mielissä. 

 

Rippikoulu 2021

 

Jokaisen rippikouluikäisen kotiin on lähetetty kutsu info-tilaisuuteen, jotka ovat viikolla 42. Tuolloin saatte informaatiota tulevista leireistä ja ilmoittautumisohjeet.

Rippikouluilmoittautuminen on auki koulujen syysloman jälkeen (viikolla 44) 26.10-30.10. Ilmoittautuminen tehdään sähköisellä lomakkeella. Ryhmäpaikat jaetaan toiveiden mukaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Rippikouluun voi ilmoittautua ja osallistua myös kastamaton ja/tai kirkkoon kuulumaton nuori.

Jokaiseen rippikouluun kuuluu yhteisiä kokoontumisia ja intensiivijakso, eli päiväkoulu tai leiri. Tällä hetkellä tulevaa rippikoulukautta suunnitellaan tavalliseen tapaan, mutta koronavirustilanteen kehittyminen tai kokoontumisrajoitukset voivat silti aiheuttaa rippikouluihin muutoksia.

Rippikouluun liittyvissä asioissa ota yhteyttä rippikouluvastaaviin.


 

Lisätietoja antavat:

 

Kiimingin seurakunnan rippikouluvastaava Miia Jokiranta p. 040 720 3246,  miia.jokiranta@evl.fi

Kiimingin seurakunnan 2, rippikouluvastaava Jii-Pee Nyyssönen p. 044 788 4058,  jii-pee.nyyssonen@evl.fi

Oulun seurakuntien rippikouluvastaava: Jonne Pirkola p. 044 788 1304, jonne.pirkola@evl.fi