Rippikoulut 2023

Vuonna 2023 rippikouluikäisiä ovat 2008 syntyneet nuoret.

Infokirjeet ja kutsu rippikouluinfoon lähetetään koko ikäluokalle, Kiimingin seurakunnan jäsenille, postissa viikolla 33. Siinä saat infoa ja esimerkiksi ilmoittautumisohjeita tuleviin rippikouluihin. Mikäli rippikoulu on aikaisemmin jäänyt välistä, keskeytynyt, ilmoittautuminen on jäänyt tekemättä tai rippikoulun haluaa perustelluista syistä (esimerkiksi on mennyt vuotta aikaisemmin kouluun) käydä aikaisemmin, niin ole yhteydessä rippikouluvastaavaan.

Mikäli sinua ei ole kastettu, voit pyytää infopakettia rippikouluvastaavalta (yhteystiedot lopussa). Se, ettei ole kastettu, ei ole esteenä rippikoulun käymiseen. Konfirmaatio edellyttää kasteen. 

Myös aikuis- tai yksityisrippikoulu on mahdollinen.

 

Aikataulua vuoden 2023 rippikouluihin:

Infot järjestetään viikolla 35 (ma ja ti Kiiminki/Jääli, ke Yli-Ii ja to Ylikiiminki)

Ilmoittautuminen on avoinna 5.-9.92022

Ryhmätiedot saatavilla sähköisessä asioinnissa 5.10.2022

Tulevat vaihtoehdot päivittyvät tähän:

 

 

Mikäli käyt rippikoulua tällä hetkellä (kesän 2022 ryhmät) ja sinulla on siihen liittyvää asiaa tai kysymyksiä, ole yhteydessä ensisijaisesti oman ryhmäsi työntekijään. 

 

Lisätietoja antavat:

Kiimingin seurakunnan rippikouluvastaava Elisa Hinkkala p. 040 7431 903, elisa.hinkkala@evl.fi

Kiimingin seurakunnan vararippikouluvastaava Jii-Pee Nyyssönen p. 044 788 4058,  jii-pee.nyyssonen@evl.fi

Oulun seurakuntien rippikoulutyön rovastikuntavastaava: Elisa Hinkkala (yhteystiedot yllä)

 

Rippikoulu on seikkailu, jonka voi kokea vain kerran. Siellä on tilaisuus pohtia yhdessä muiden kanssa elämän suuria kysymyksiä: Mikä on elämässä tärkeää? Minkälainen on suhteeni Jumalaan? Rippikoulussa opiskellaan kristinuskon keskeisimmät asiat. Opiskelu on yhdessä tekemistä ja kokemista, keskusteluja ja oivaltamista. Riparilla myös pelataan ja leikitään, ollaan rennosti ja pidetään hauskaa. Riparimuistot ja -tunnelmat elävät pitkään mielissä.