Karjasilta2

 

 

Hei rippikoululainen ja kotiväki

 

Ryhmän Tiedote MUOKATTU 8.4.2021 klo 17.02  seuraava läsnäololla oleva kokoontuminen 2.5. ja rippikoulukortin palauttaminen Pyhän Andreaan kirkko/Ulla Mitrunen

 

Seuraavat tapahtumat ovat:

Lähetys- ja diakoniapäivään osallistutaan virtuaalisesti 

Emme järjestä Karjasillan seurakunnassa helmikuussa 2021 koko rippikouluikäluokan kokoavia tapahtumia. Tästä syystä teemme lähetys- ja diakoniapäivästä koostetun videon, joka on katsottavissa seurakunnan youtube-kanavalta. Video on katsottavissa 15.3. lähtien ja merkinnän vahvistavat allekirjoituksellaan nuoren huoltajat. 

Linkit tässä: 

https://youtu.be/pv5vhJsnZ4oviikonloppua  - Diakoniatyö

https://youtu.be/FcMn9kstD6E - Lähetystyö

 

 

TAPAAMINEN SU 2.5 klo 14, 15, 16 Pyhän Andreaan kirkolla.

Nuorille soitetaan, mihin näistä kolmesta ryhmästä hän kuuluu.  Jokaisen tilanne kestää noin 50 min, ja jokainen osallistuu vain yhteen näistä ryhmistä. Mukaan suoritettu rippikoulukortti, se palautetaan Ullalle tässä tilanteessa.

 

Jumalanpalvelusmerkin voit saada katsomalla virtuaalikirkosta jumalanpalveluksen. Rippikoulukortin merkinnät vahvistetaan huoltajan allekirjoituksella. Kortti palautetaan 2.5.2021 Pyhän ANdreaan kirkon tapaamiseen suoritettuna Ullalle. 

 

Terveisin Ulla ja Riina

**********************************************************************************************************

Rippikouluryhmäsi pappi on Ulla Mitrunen ja nuorisotyönohjaaja Riina Moilanen (9.5 saakka), nuorisotyönohjaaja Jenni Koskenkorva (17.5 alkaen). Karjasilta 2 ryhmä jakautuu kahteen ryhmään a ja b. Meistä riippumattomista asioista ryhmät selviävät myöhemmin, niistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

 

Rippikoulun tapaamiset:

 • TO 7.1 klo 17.30 Teams 
 • SU 31.1. klo 10 Rippikoulusunnuntain tapahtuma (Striimattu, Karjasillan kirkko) Rippikoulusunnuntain tapahtuma striimataan netin kautta, rippikoululaisten toivotaan katsovan jumalanpalvelus kotona ja tämän merkinnän voi nuoren vanhemmat todentaa allekirjoituksellaan rippikoulukorttiin. Tapahtuma on katsottavissa osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi
 • PERUTTU LA 6.2. klo 9-12 Ryhmä a ja b Tutustuminen diakonia –ja lähetystyöhön Karjasillan kirkossa
  • TÄMÄN LÄHETYSTYÖ JA DIAKONIA TUTUSTUMINEN suoritetaan videoiden kautta, jotka julkaistaan 15.3.2021 ja linkki tulee tähän, heti kun video ilmestyy. Se katsotaan maaliskuun aikana ja rippikoulukorttiin pyydetään huoltajala allekirjoitus.
 • TO 18.2 klo 17-19 Ryhmä a Ryhmän tapaaminen. Korvaa tämä käymällä katsomassa virtuaalikirkko.fi jumalanpalvelus ja pyydä vanhemmilta kuittaus rippikoulukorttiin
 • SU 2.5 Pyhän Andreaan kirkko, Sulkakuja 8, klo 14, 15, 16 kokoontuvat kolme eri ryhmää. Rippikoululaisen kotiin soitetaan ja kerrotaan, mihin ryhmään hän kuuluu. Kokoontuminen kestää noin tunnin. 
  • Kokoontumisessa palautetaan rippikoulukortti täytenä ja suoritettuna. Muista ottaa kortti mukaan!

Kesällä:

 • TI 15.6 klo 12-18 ryhmä a ja b kaupunkipäivä, sis ruokailun Karjasillan kirkolla. Päättyy ripari-infoon leiriläisille ja vanhemmille klo 17-18
 • TI 15.6 klo 17-18 ryhmä a ja b leiri-info vanhemmille ja leiriläisille.

 • Leirijakso Vaara-Sport pe-to 18.-24.6.2021.
 • LA 26.6 klo 12-14 konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus karjasillan kirkolla
 • SU 27.6. KONFIRMAATIO ryhmä a: klo 10 Karjasillan kirkolla
     • ryhmä b: klo 14 Karjasillan kirkolla

Ole paikalla kaikissa tapaamisissamme, ne kuuluvat rippikouluun. Poissaolojen korvaamisessa, esim. sairauden sattuessa, pyydämme huoltajien yhteydenottoa sähköpostitse ulla.mitrunen@evl.fi ja riina.moilanen@evl.fi   Kaikki poissaolot on korvattava. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ohjaajiin. 

Rippikouluterveisin:

Ulla, pappi                                              

044 3161 757                                        

ulla.mitrunen@evl.fi                           

Riina, nuorisotyönohjaaja (17.5 jälkeen Jenni)

044 3161 452

riina.moilanen@evl.fi