Uutislistaukseen

Kolme henkilöä istuu nurmella Kuva: Kimmo Kieksi

Pihaherättäjäjuhlat Karjasillan kirkon puistossa 2.-4.7.

23.6.2021 11.23

Tervetuloa pihaherättäjäjuhliin seuraamaan Kauhavalta lähetettävää herättäjäjuhlien ohjelmaa.


Valtakunnalliset herättäjäjuhlat oli tarkoitus pitää Kauhavalla tänä kesänä. Turvallisuussyistä ne on kuitenkin päätetty järjestää virtuaalisesti. Valtakunnallisen kokoontumisen sijaan järjestetään paikallisseurakunnissa pihaherättäjäjuhlia, joihin voi alueen koronaohjeiden mukaisesti kokoontua seuraamaan Kauhavalta tulevia juhlien lähetyksiä. 

Seuratunnelmissa taivaan alla

Karjasillan seurakunta järjestää yhteistyössä Herättäjä-Yhdistyksen paikallistoimikuntien kanssa Oulun alueelliset pihaherättäjäjuhlat Karjasillan kirkon puistossa, jossa voi Körttiradion välityksellä osallistua ja kuunnella seurapuheita ja veisuita. 

Ohjelma alkaa perjantaina 2.7. kello 16 veisuilla. Herättäjäjuhlat päättyy sunnuntaina 4.7. kello 13 alkaviin päätösseuroihin. 

Mukaan kannattaa varata oma tuoli, matto tai muu istuma-alusta sekä tarvittaessa sateensuojaa. Paikan päällä on myynnissä virvokkeita ja pientä purtavaa käteismaksulla.

Herättäjäjuhlien teema Siipeis suojaan – mukana myös oululaisia puhujavieraita

Suunnitellut seurat ja osa oheisohjelmasta lähetetään Kauhavalta mahdollisuuksien mukaan sellaisina kuin ne oli suunniteltu tälle kesälle. Mukana on puhujia eri puolilta Suomea. Oulusta puhujina ovat muun muassa tuomiorovasti Satu Saarinen ja viestintäjohtaja, pastori Mikko Salmi.

Juhlaohjelma lähetetään sekä suoratoistona että radion kautta. Perinteinen Körttiradio kuuluu juhlaviikonloppuna Etelä-Pohjanmaalla ja pääkaupunkiseudulla omien lähettimiensä kautta ja lisäksi nettiradiossa ympäri maailman. 


Lisätietoa tapahtuman sivulta.


https://herattajajuhlat.fi