Pihaherättäjäjuhlat Karjasillan kirkon puistossa

pe 2.7. kello 16.00 - su 4.7. kello 15.00
Kuvassa aikuisia seuravieraita.
Karjasillan kirkko Käynti alueelle Hanhitien puolelta.

Tervetuloa seuraamaan suorana Kauhavan Herättäjuhlien seuralähetyksiä Karjasillan kirkon puistoon. Vietä mukava kesäpäivä pihalla seurapuheita kuunnellen ja veisaten. Mukaan kannattaa varata oma tuoli, huopa tai muu istuma-alusta sekä tarvittaessa sateen suojaa. Paikan päällä on myynnissä virvokkeita ja pientä purtavaa käteismaksulla.

Tänä kesänä valtakunnalliset Herättäjuhlat oli tarkoitus pitää Kauhavalla. Turvallisuussyistä ne on kuitenkin päätetty järjestää virtuaalisesti. Valtakunnallisen kokoontumisen sijaan paikallisseurakunnissa ja eri puolilla Suomea järjestetään pihaherättäjäjuhlia, joihin voi alueen koronaohjeiden mukaisesti kokoontua seuraamaan Kauhavalta tulevien juhlien lähetyksiä suorana.  Suunnitellut seurat ja osa oheisohjelmasta lähetetään Kauhavalta mahdollisuuksien mukaan juuri sellaisina kuin ne oli suunniteltu tälle kesälle. Herättäjäjuhliin voi siis osallistua kotipaikkakunnalla ja toivottavasti kokea jotain perinteisten seuratilaisuuksien tunnelmasta. Juhlien tämän vuotinen teema on Siipeis suojaan

 

PERJANTAINA 2.7.

Klo 16 Veisuut.

Klo 18 Aattoseurat. Yleisihteeri Kalle Hiltunen Seinäjoelta, kaupunginjohtaja Markku Lumio Kauhavalta, kansanedustaja Paula Risikko Seinäjoelta ja kirkkoherra Jyrki Jormakka Kauhavalta. 

LAUANTAINA 3.7.

Klo 11 Raamattutunti. Hiippakuntadekaani, TT Terhi Kaira Seinäjoelta.

Klo 13 Päiväseurat. Juhlapuhe Herättäjä-Yhdistyksen puheenjohtaja Tapani Rantala Tampereelta, filosofi Tuomas Nevanlinna Helsingistä, kirkkoherra Satu Linko Ylihärmästä/Isokyröstä ja piispa Simo Peura Seinäjoelta.

Klo 15.30 Lähetysseurat. Kauppat. tri Kristiina Elenius Helsingistä, projektipäällikkö Ruusa Gawaza Helsingistä, lähetystyöntekijä Pia Ruotsala Kauhavalta/Kambodzasta ja ekumeniikan ja missiologian dosentti, pastori Mari-Anna Auvinen Helsingistä.

Klo 18.30 Iltaseurat. Toimittaja Esa Lilja Helsingistä, lastenpsykiatrian dosentti Mirjami Mäntymää Lapualta, viestintäjohtaja, pastori Mikko Salmi Oulusta ja korkeakoulupastori Aila Jaakkola Seinäjoelta.

SUNNUNTAINA 4.7. 

Klo 10 Messu Karjasillan kirkossa. Saarnaa Jukka Hautala, liturgina Kimmo Kieksi.

Klo 13 Päätösseurat. Rovasti Arvi Kallio Ylistarosta, tuomiorovasti Satu Saarinen Oulusta, kirjailija, yrittäjä Minna Kettunen Lapinlahdelta ja rovasti Jouko Ikola Kuopiosta. 

Pihaseura-alue sijaitsee kirkon takana ja sinne pääsee Hanhitien puolelta (katso kuva alla). Paikan päällä on myytävänä virvokkeita ja pientä purtavaa käteismaksulla. Noin kahden sadan metrin päässä kirkolta sijaitsevalla Höyhtyän ostarilta löytyy pankkiautomaatti sekä väliaikoja varten ruokapaikkoja ja kauppa. Lisätietoa juhlista ja juhlien koko ohjelman löydät www.herattajuhlat.fi.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Herättäjäjuhlien ohjelma lähetetään striimattuna ja Körttiradion nettiradionLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta. Ohjelmaa tulee Körttiradiosta juhlien ajan ympäri vuorokauden.

Pihaherättäjäjuhlien järjestelyissä ovat mukana Oulun alueen Herättäjä-Yhdistyksen paikallistoimikunnat yhdessä Karjasillan seurakunnan kanssa.


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Järjestäjä

Karjasillan seurakunta

Ota yhteyttä

Kappalainen, Karjasilta-Kaukovainion aluevastaava. Työaloina aikuistyö ja viestintä.
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu