Uutislistaukseen

Oulun #YHDESSÄ2022-tapahtuman ohjelma täydentyy Katri Helenan konsertilla 21.5.

Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntien #YHDESSÄ2022-kaupunkifestivaalia vietetään Oulussa live-tapahtumana 20.-22.5.2022. Monipuolinen ohjelma on täydentynyt sinivalkoisen äänen Katri Helenan Yhteisvastuu-konsertilla lauantaina 21.5. Ouluhallissa.

Katri Helena

Sinivalkoinen ääni Katri Helena tekee tänä keväänä kauan odotetun paluun konserttilavoille. Oulussa hän konsertoi Kirkkopäivien rinnakkaistapahtumassa 21.5.

Kyseessä on Kirkkopäivien rinnakkaistapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Live Nationin kanssa. Konsertissa kuullaan Katri Helenan tunnetuimpia hittejä, kuten Anna mulle tähtitaivas, Mun sydämeni tänne jää ja Puhelinlangat laulaa. Liput konserttiin myydään Ticketmasterin kautta. 

#YHDESSÄ2022-tapahtumassa on tarjolla yli 70 ajankohtaisohjelmaa, workshoppeja, arvokeskusteluja, konsertteja, katu- ja puistotapahtumia – jumalanpalveluksia ja hartauksia unohtamatta. Omaa ohjelmaa on myös lapsille ja nuorille. Päivien punaisena lankana kulkee keskustelukulttuuri ja sen muutos. 

Keskusteluun pääsee virittäytymään jo maaliskuusta lähtien Tuiran kirkossa järjestettävillä etkoilla. Minun uskoni -illoissa ovat puhumassa kirkkoherra Petri Satomaa (23.3.), kaupunginjohtaja Päivi Laajala (30.3.), toimittaja Lyly Rajala (6.4.) ja piispa Jukka Keskitalo (13.4.). Kello 18 alkavien tilaisuuksien juontajana on viestintäjohtaja Mikko Salmi. Etkoja voi seurata myös virtuaalikirkossa. 

Kirkkopäivien aikana on runsaasti maksuttomia kaupunkitapahtumia keskustan ympäristössä, kuten tuomiokirkossa ja Rotuaarilla. Maksullisiin tapahtumiin, jotka sijoittuvat pääasiassa teatterille, on liput myynnissä Ticketmasterissa. Koko ohjelma löytyy osoitteesta www.kirkkopaivat.fi.

Kauempaa tulevien kannattaa varata majoitus hyvissä ajoin. Tässä vaiheessa ehtii myös vielä ilmoittautua vapaaehtoiseksi moniin kiinnostaviin tehtäviin. Lisätietoa on Oulun seurakuntien verkkosivuilla.
 

8.3.2022 15.13