Uutislistaukseen

Kuvassa on Vanhaa pappilaa: oviaukko, jossa näkyy tuoleja ja pöytä Pappilan pidot -konsertit lähetetään suoratoistona Vanhasta pappilasta. (Kuva: Sanna Krook)

Pappilan pidot -konsertit tuovat kevään, ilon ja lohdutuksen sointuja  

22.4.2020 10.57

Oulun tuomiokirkkoseurakunta järjestää Pappilan pidot-konserttisarjan kevään aikana tarjotakseen kepeää ja iloista tunnelmaa poikkeustilanteen keskelle. Kolme tyylilajeiltaan ja soittimiltaan erilaista konserttia tuo musiikin iloa kotisohville peräkkäisinä perjantai-iltoina 24.4. alkaen. Oululaisten muusikoiden konsertit lähetetään virtuaalikirkon kautta kello 19 alkaen.  

Pappilan pitojen ensimmäisessä konsertissa “Kaunista klassista” esiintyy Lasse Joamets Quartet. Konsertissa kuullaan kevyttä klassista Mozartista Gerswiniin.  

Vappupäivän illassa 1.5. Terveyden Torvet soittavat iloista torviseitsikkomusiikkia vapun kunniaksi. 

8.5. konsertissa soivat jazzin sielukkaat sävelet Z Bakers Quartetin ja Antti Annolan esittämänä. 

Virtuaalikirkossa on tulossa kevään aikaan muitakin tasokkaita konserttilähetyksiä. Kansallisena veteraanipäivänä 27.4. tarjolla on keväinen konsertti Oulun tuomiokirkosta. Myös virtuaalisten iltamusiikkia -konserttien sarja jatkuu keskiviikkoiltaisin toukokuussakin, ja tulossa on esimerkiksi Tuiran kirkosta toivemusiikkia ja yhteislaulua 20.5. sekä häämusiikkikonsertti 27.5. Oulun tuomiokirkosta.  

Konserttien livelähetyksiä voi seurata virtuaalikirkon kautta osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi, mistä ne löytyvät myöhemmin tallenteina. 

 

Julkaistu 22.4.2020