Uutislistaukseen

pysäköinnit_kuva_M.png

Pysäköintiä koskevia muutoksia Oulun keskustassa

12.12.2018 15.35

Pysäköintijärjestelyihin tulee muutoksia Asemakadulla, Kauppurienkadulla, Pakkahuoneenkadulla ja Vaarankadulla. Katujen varsilla pysäköintiä rajoitetaan siten, että se on jatkossa sallittu vain toisella puolella katua.

Katujen kapeus yhdessä molemmin puoleisen pysäköinnin kanssa on aiheuttanut haasteita talvikunnossapidolle ja pelastuslaitokselle. Muutokset kaduille toteutetaan viikolla 50.

Asemakatu välillä Mäkelininkatu - Isokatu: pysäköinti kielletään kadun etelälaidalla. Pohjoispuolella säilyy maksullinen pysäköinti.

Kauppurienkatu välillä Rautatienkatu - Uusikatu: pysäköinti kielletään kadun pohjoislaidalla. Kadun etelälaidalla säilyvät maksullinen pysäköinti välillä Koulukatu-Uusikatu ja aikarajoitettu pysäköinti välillä Rautatienkatu-Koulukatu. Asukaspysäköintipaikkoja (P-tunnus D) lisätään Koulukadun varteen Kauppurienkadun ja Pakkahuoneenkadun välille.

Pakkahuoneenkatu välillä Uusikatu - Mäkelininkatu: pysäköinti kielletään kadun etelälaidalla. Pohjoislaidalla säilyy maksullinen pysäköinti.

Vaarankatu: pysäköinti kielletään Vaarankadulla kadun itälaidalla.

Tiedote pdf-muodossa >>

 

(Oulun kaupungin tiedote 12.12.2018 / Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut)