Uutislistaukseen

Tangolaulajat avaavat Haukiputaan kesämusiikkisarjan

Tiina Pitkänen ja Virpi Piippo esiintyvät Haukiputaan kirkossa ensi viikon torstaina 29. kesäkuuta. Myös muissa Oulun kirkoissa ja seurakuntakeskuksissa on kesän aikana runsaasti konsertteja, laulutilaisuuksia ja sävelhartauksia.

Tiina Pitkänen on sivuttain ja katsoo kameraan.

Tiina Pitkänen esiintyy Haukiputaan kirkossa Virpi Piipon ja Pekka Virtasen kanssa. (kuva Elsa Wellamo)

Haukiputaalla järjestetään tänäkin kesänä Kesäillan sävelhartauksia torstaisin klo 20. Sarjan avaavat kirkossa 29.6. tangolaulajina tunnetuksi tulleet kellolainen Tiina Pitkänen ja pyhäntäläinen Virpi Piippo pianistinaan Pekka Virtanen

Heinäkuun 6. päivä esiintyy tunnettu panhuilisti Stefan Stanciu urkutaiteilija Elias Niemelän kanssa. Sarjan päättää elokuun lopussa Soma Ensemble Elina Kärjen johdolla. 

Sarjassa on tarjolla paljon laulumusiikkia mutta myös monipuolisesti eri soittimia. Useilla tämän kesän esiintyjillä, kuten sellisti Heikki Takkulalla ja pianisti Pinja Ukkolalla, on sukujuuria Haukiputaalla. 

Jo yli 30 vuotta järjestetyn sävelhartaussarjan teemaksi on vakiintunut ”Soi kunniaksi Luojan!”. Sävelhartaussarjan suunnittelusta vastaa kanttori, dir. mus. Hannu Niemelä.

Kaikki Oulun seurakunnissa tänä kesänä järjestettävät musiikkitapahtumat löytyvät kesämusiikkisivulta.

22.6.2023 11.11