Uutislistaukseen

Seurakuntien vappu on täynnä iloa!

Oulun seurakunnissa vappua vietetään viidessä tapahtumassa iloisen ohjelman ja vappuherkkujen merkeissä. Luvassa on odotettu koko perheen tapahtuma Raatin Wappu sekä vappuhulinat Oulunsalossa ja Hintassa. Myyjäistunnelmaan pääsee Sofia seurakuntakeskuksessa ja opiskelijoiden ja nuorten aikuisten vappua vietetään Raatin nuorisotalossa. 

Tervetuloa seurakuntien iloiseen vappuun!

Lauluduo Innea kuvassa, kuvaaja Markus Mäkinen

Lauluduo Innea esiintyy opiskelijoiden vapputapahtumassa Raatissa 30.4., kuvaaja Markus Mäkinen

Raatin Wappu kutsuu jälleen 

Muutaman vuoden tauon jälkeen lapset ja lapsenmieliset pääsevät jälleen nauttimaan Raatin Wappu -tapahtumasta ma 1.5. klo 10–14. 
– Tätähän on odotettu kuin joulua konsanaan. Ohjelmassa on paljon nähtävää ja koettavaa ihan ilmaiseksi, kirkkoherra Juhani Lavanko sanoo.

Nuorisotalon pihalla voi tutustua paloautoihin ja harjoitella alkusammutusta. Paikalla on nosturi, jonka kyydissä pääsee aina 50 metriin korkeuteen saakka. Pihapiirissä ovat myös partiolaiset esittelemässä toimintaansa ja myymässä makkaraa ja vohveleita. Raatissa voit tutustua myös DOM Second Hand -pop up butiikkiin. Sotilaskotisisarilla on ”Sotkun autosta” myytävänä maailman parhaat munkit. Luvassa on myös laskuvarjohyppynäytös. 

Sisällä nuorisotalossa on lastenkonsertti, esiintyjänä Pentti Punkin syntymäpäivät ja Elias Kvistin taikuriesityksiä sekä nukketeatteri. Raatin Wappu -tapahtumalla on yli 40 vuoden perinne.

Lisätietoa Raatin Wapusta on täällä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Hintan seurakuntatalolla Vekkuli Vappu 

Lasten ja lastenmielisten vapputapahtuma Vekkuli Vappu on Hintan seurakuntatalolla vappupäivänä 1.5. klo 10–14. Ohjelmassa on esimeriksi onnenpyörää, ongintaa, kasvomaalausta ja munkkikahvila sekä makkaraa. Osasta toiminnoista on pieni maksu missionuorten, lähetystyön ja Yhteisvastuukeräyksen hyväksi, mutta luvassa on myös paljon ilmaista tekemistä. Elävästä musiikista vastaa Liikkuva Laulureppu.

Lisätietoa Vekkuli Vappu -tapahtumasta on täällä. 

Oulunsalossa juhlitaan jo vappuaattona 

Oulunsalon koko perheen vapputapahtumassa vappuaattona 30.4. klo 13–16 on luvassa hauskaa vappuohjelmaa. Luvassa on lauluhetkiä, onnenpyörää, poniratsastusta ja kasvomaalausta. Päivän päätähtinä vierailevat Nelli ja Niilo pellet. Tapahtumaan myydään lippupaketti 2 € / henkilö, jolla pääsee osallistumaan kaikkiin aktiviteetteihin. Myynnissä on lisäksi makkaraa ja kahvilan makeita herkkuja. Tapahtuman tuotto käytetään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. 

Lisätietoa Oulunsalon koko perheen vapputapahtumasta on täällä.  

Vappukeidas ja vappumyyjäiset Sofia seurakuntakeskuksessa 1.5. klo 11–14 

Vappukeitaalle voi tulla vappulounaalle, tarjolla lohi- tai kasviskeitto lisukkeineen, jälkiruoaksi munkki, sima ja kahvi tai tee hinta 15 €, koululaisten annos 7 €, alle kouluikäiset 0 €. Munkkeja ja simaa voi ostaa myös kotiin vietäväksi. Myynnissä Käsityökauppa Silimukan tuotteita, arpoja ja onnenpyörä.
Tuotto ruokaturvan ja toimeentulon parantamiseen, opetuksen ja koulutuksen kehittämiseen, uskontojen väliseen vuoropuheluun ja kirkkojen työn tukemiseen eri puolilla maailmaa.

Lisätietoa Vappukeitaasta ja myyjäisistä on täällä. 

Opiskelijoiden vappujuhla vappuaattoiltana 

Opiskelijoiden ja nuorten aikuisten vappujuhlaa vietetään Raatin nuorisotalolla vappuaattoiltana, 30.4. klo 18.30 alkaen. Musiikin ja ilmaisen munkki- ja simatarjoilun lisäksi on muutakin mukavaa ohjelmaa. Esiintyjänä on lauluduo Innea. 

Lisätietoa opiskelijoiden vapputapahtumasta on täällä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä
 

Tervetuloa pitämään hauskaa Oulun seurakuntien vapputapahtumiin! 

Oulun seurakuntien viestintäpalvelut

Harriet Urponen
Harriet Urponen
Viestintäjohtaja
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu

18.4.2023 15.23