Uutislistaukseen

Grooveimmat joululaulut kutsuu laulamaan livebändin kanssa 27.11.

Oulun tuomiokirkossa järjestetään ensimmäistä kertaa Grooveimmat joululaulut 27.11.2022 klo 18. Tässä rennossa joululaulutilaisuudessa saadaan joululauluja laulaa livebändin tahtiin. Luvassa on hauska ilta, jossa jalka saa vipattaa ja sormet saavat napsua.  

Grooveimmat_Canva.png

Kuva: Canva.

Hyvän tekeminen on Grooveimpien joululaulujen keskeisiä tavoitteita. Tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyöntekijä Heidi Karvonen on iloinen tästä uudesta joululaulutapahtumasta.  

– On mahtavaa päästä laulamaan joululauluja bändin ja esilaulajien kanssa. Tämä on varmasti ikimuistoinen tapa aloittaa joulu, Heidi Karvonen sanoo.  

Tilaisuudessa kerätään kolehti Kirkon ulkomaanavun kautta maailman katastrofialueilla olevien ihmisten auttamiseksi.  

– Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta on hienoa, että voimme pienellä vapaaehtoisella lahjalla auttaa myös niitä, joilla on hätä, Heidi Karvonen kertoo.  

Bändi on tehnyt ”grooveimmat” sovitukset laulettaviin kappaleisiin. Tilaisuudessa lauletaan tuttuja lauluja, esimerkiksi Hoosianna, Tähti tähdistä kirkkain ja Sydämeeni joulun teen.  

Grooveimpien joululaulujen bändissä ovat mukana Sanni Antikainen laulu, Taina Voutilainen laulu, Jomppe Itkonen rummut, Tuukka Nygård kitarat, Kari Kuivamäki koskettimet, Eetu Heikkinen basso, Esa Rättyä laulu ja bändin johto. Tilaisuuden juontaa Heidi Karvonen.  

Tervetuloa grooveimpaan joulutunnelmaan! 

15.11.2022 09.02