Uutislistaukseen

Ida Elina konsertoi Yhteisvastuun hyväksi Oulujoen kirkossa – ”Aina, jos voin jotain lasten ja nuorten hyväksi tehdä, sen mielelläni teen”

Ida Elinan konsertti järjestetään sunnuntaina 11.9. klo 18 Oulujen kirkossa.

Nainen seisoo sivuttain kimaltelevassa juhlamekossa ja pitelee isoa valkoista kanteletta. Taustana on valko...

Kuva: Ronnie Hole Photography

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen kampanjateema ”Lahjoita mulle huominen” nostaa esiin nuorten hädän ja toivottomuuden kokemuksen, jota pitkittynyt korona-aika ja äkkiarvaamattomat sotauutiset ovat vain lisänneet.

– Olen kahden lapsen äiti, ja lapset ovat sydämelläni. Aina, jos voin jotain lasten ja nuorten hyväksi tehdä, sen mielelläni teen. Muistelen, että konsertoin Oulujoen kirkossa viimeksi lähes kymmenen vuotta sitten. Myös silloin konsertti oli hyvän asian, eli lasten puolesta. Ilolla palaan jälleen Oulujoen kirkkoon ja mahtavaa saada olla tekemässä hyvää!, kertoo Ida Elina.

Konsertti on osa Ida Elinan 10-vuotisjuhlakiertuetta. Ida Elina on moderni pop-kantelesoittaja, joka hurmaa kultaisella lauluäänellään. Hänen uniikissa kanteleensoittotyylissään kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin perinnemusiikkikin.

– Ohjelmistossa on omaa musiikkia ja erityisesti aivan tuoretta musaa uudelta albumiltani. Lisäksi konsertissa kuullaan tuttuja lauluja 10-vuotisen taiteilijaurani ajalta, eli sellaista musaa, joka toivottavasti osuu kuulijoiden sydämiin!

Konsertin vapaaehtoisella 10 euron sisäänpääsymaksulla tuetaan vuoden 2022 Yhteisvastuukeräystä. Maksuvälineenä käy joko kortti, käteinen tai MobilePay.

– Ida Elinan tulo konsertoimaan juuri tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksen hyväksi on meille iso juttu. Ida Elinan esiintyminen ja musiikki toivon mukaan saavat liikkeelle ihmisiä, jotka pitävät hänen tavastaan esiintyä. Toisaalta Ida Elina esiintyjänä voi myös madaltaa kynnystä tulla kirkkoon, kertoo diakonissa Anu Fedotoff Oulujoen seurakunnasta.

Konsertti on katsottavissa suorana lähetyksenä myös Virtuaalikirkossa osoitteessa virtuaalikirkko.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Myös etänä konserttia seuraavien on mahdollista lahjoittaa 10 euroa tai muu vapaaehtoinen summa MobilePayn kautta 82099 tai tilille OP FI14 5000 0120 2362 28. Saajaksi merkitään Yhteisvastuukeräys viite 303406. Kirkkopalvelujen keräyslupa Manner-Suomessa RA/2020/639, voimassa toistaiseksi.

Perjantaina 9.9. Yhteisvastuun lipaskeräys on käynnissä eri puolilla Oulun seurakuntien aluetta. Kerääjinä toimivat vapaaehtoiset sekä Oulun seurakuntien työntekijät.

5.9.2022 10.34