Oulugospel 2023 esiintyjät

Viitasen Piia

Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa indie-folkkia soittava yhtye, joka on hurmannut neljällä albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja raivannut Viitaselle jalansijaa Suomen eturivin tarinankertojien joukossa. Viitasen Piian akustisesta folkista ja americanasta kumpuava ilmaisu on saanut vuosien saatossa rinnalleen myös uusia sävyjä, ja akustisia ja elektronisia elementtejä yhdistelemällä on löytynyt rikas ja omintakeinen musiikillinen maailma, jonka ytimessä soivat Viitasen vahvat sävellykset ja sanoitukset, jotka porautuvat syvälle ihmisenä olemisen ytimeen.

Viitasen Piia on julkaissut neljä albumia.

Lisätietoja:

https://www.viitasenpiia.com/

www.youtube.com/viitasenpiia

Totuus band 

"Totuus on 2023 keväällä perustettu kristillinen metalliyhtye, joka soittaa omien sanojensa mukaan Gospel-Hevi-Mättöä eli voimakasta ylistystä. Totuuden kappaleita inspiroi Raamatun eri kertomukset sekä teemat. Totuus haluaa musiikillaan nostaa raskaamman Gospelin uuteen nousuun. Tältä bändiltä ei menoa ja meininkiä puutu!"

 

Freesia

Freesia on vuonna 2019 Ylivieskassa perustettu nuori pop-yhtye

Sen musiikissa yhdistyvät puhuttelevat lyriikat ja tarttuvat melodiat. Freesian esikoisalbumi 365 julkaistiin marraskuussa 2022. Levy on täynnä tunteita ja koskettavia sanoituksia, jotka voimaannuttavat kuulijaansa. 

Freesia keikkailee ympäri Suomea sekä koko yhteen voimin että kevennetyllä akustisella setillä.

Freesia:

Joona Alamikkelä, laulu ja kitara

Antton Vuolle, kitara

Vilma Siljander, koskettimet

Jami Salmela, basso

Taneli Hietala, rummut

 

Freesia

youtube.com/freesia

 

Iisa

KUKA IISA?

Iisa (Iisa Pajula) on helsinkiläinen laulaja–lauluntekijä, esiintyvä artisti ja kirjoittaja. Hän on toiminut useissa rooleissa musiikin parissa vuodesta 2005: Regina-yhtyeen solistina. Lisäksi Johanna Kustannukselle, EMI Capitol Finlandille ja Fullsteam Recordsille kiinnitettynä, neljä levyä julkaisseena sooloartistina.

Iisa on opettanut sanoittamista alan oppilaitoksissa ja omilla sanoittamiskursseillaan sekä toiminut useisissa musiikkialan koulutus-, mentorointi- ja luottamustehtävissä.

Iisan sanoituksia ovat levyttäneet lukuisat suomalaiset eturivin artistit (mm. Kaija Koo, Paula Koivuniemi, Laura Närhi, Jesse Kaikuranta, Jannika B, Anna Abreu, Irina, Egotrippi, Mitra, Katri Ylander).

Iisa julkaisi syksyllä 2021 ensimmäinen, sanoittamista ja tunneherkkyyttä omaelämäkerrallisesti käsittelevän kirjan ”Itke, kirjoita, laula – Kaikki sanoittamani tunteet” (Nemo).

 

 

iisaofficial

Facebook

Taustatarinaklubi