Hyppää sisältöön

Osallistu Oulujoen pyhiinvaellus -aiheiseen valokuvahaasteeseen ja voit voittaa retkirepun ja Oulujoen pyhiinvaelluksen logolla varustetun t-paidan

 

Kuva: Mono Kuoppala

Tutustu  Pohjois-Pohjanmaan ensimmäiseen pyhiinvaellusreittiin ja osallistu samalla valokuvaushaasteeseen! 

Valokuva ja yhteystiedot lähetetään sähköpostitse tiedottaja.oulu@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä -osoitteeseen viimeistään tiistaina 31.8. Valokuvan enimmäiskoko saa olla 2 Mt. Valokuva voi olla otettu esimerkiksi patikkapolulta tai reitin kirkkokohteesta.

Kaikki kuvan ja yhteystietonsa lähettäneet osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on Fjällräven-reppu ja Oulujoen pyhiinvaelluksen logolla varustettu t-paita. Arvonta suoritetaan viikolla 35. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Osallistumalla kuvahaasteeseen osallistuja antaa Oulun seurakunnille oikeuden käyttää valokuvaa viestinnässään (mm. verkkosivut, some, Rauhan Tervehdys -lehti). Huom. Mikäli valokuvassa on tunnistettavia ihmisiä, heiltä tulee olla lupa kuvan ottamiseen ja sen julkaisemiseen. 

Valokuvat näkyvät kootusti kuvagallerissa. Kuvagalleriaan pääset tästä. >>

 

Oulujoen pyhiinvaellus - hengellisyyttä, hiljaisuutta ja kulttuurihistoriaa

Oulujoen pyhiinvaellusreitti yhdistää Oulun tuomiokirkon, Oulujoen, Turkansaaren, Muhoksen ja Utajärven kirkot, Rokuan maisemat ja Vaalan Säräisniemen kirkon.   

Oulujoen pyhiinvaelluksen voi kulkea eri reittivaihtoehtoja seuraillen joko vaeltaen, jalan (113 km), pyöräillen (117 km) tai moottoriajoneuvolla (auto tai moottoripyörä 129 km). Kirkkojen aukioloajat kannattaa tarkistaa seurakuntien verkkosivuilta. Osan matkasta voi taittaa myös julkisilla kulkuneuvoilla: junalla tai linja-autolla. 

 

Käytä somessa Oulujoen pyhiinvaelluksen omaa aihetunnistetta #oulujoenpyhiinvaellus. 

 

Kuva: Pekka Leskinen