Ida Elina

Ida Elina on Suomessa ja maailmalla ahkerasti keikkaileva artisti.

Youtube-ilmiö, laulaja-lauluntekijä ja popkanteletar.

Klassisen musiikin koulutuksen saanut popkanteletar kehitteli oman pop-kanteleensoittotyylinsä.

Ida Elina on vuosien varrella esiintynyt muun muassa Suomen presidenttipari Sauli Niinistölle ja Jenni Haukiolle, presidentti ja nobelisti Martti Ahtisaarelle, presidentti Tarja Haloselle sekä diplomaateille useissa eri maissa. Hän on esiintynyt yhdessä Grammy-voittaja John Lloyd Youngin kanssa sekä tehnyt Suomessa konserttikiertueen Apulannan kanssa.

Pelastava Tekijä

Armon vuonna 2019, alkoi armoton räminä eräässä oululaisessa pommisuojassa. Pelastava Tekijä oli syntynyt. Pari singleä pullahti eetteriin, muutamia keikkoja saatiin alle ja pikkuhiljaa homman ydin alkoi valkenemaan. Nyt liikkeellä on huhuja PeeTeen ensimmäisestä pitkäsoitosta…

Pelastavan Tekijän kappaleet kertovat suorasukaisesti elämän ristiriitaisuuksista. Murskaavat kitarariffit sekä jykevä komppiosasto luovat perustuksen räväkälle naisvokalismille, tarttuvien laulumelodioiden kruunatessa koko komeuden.

Nimi “Pelastava Tekijä” saa jo bändin sisälläkin useita merkityksiä ja jokainen tulkitsee sen tavallaan. “Tekijä” kirjoitetaan isolla alkukirjaimella, koska sillä viitataan persoonaan. 

https://www.pelastavatekija.fi/

BigBless

Syntyi hieman vahingossa ja yllättäen ilman että kukaan jäsenistä oli edes haaveillut musiikkiurasta. Musiikkia opiskeleva Pinja teki pari vuotta sitten taustan ja kertosäkeen ensimmäiseen bändin singleen ”Parempaa luvassa”. Pinja pyysi kaveriaan Johannaa tekemään säkeistön kappaleeseen, jolloin mukaan pyydettiin Teku sekä Johannan veli Bensku.

Nelihenkisessä bändissä jokainen jäsen on hyvin erilainen ja heillä on jokaisella omat vahvuutensa ja roolinsa kokoonpanossa. Musikaalisesti lahjakas Pinja toimii laulajana ja säveltäjänä, Johanna räppärinä, Joel eli Teku brändääjänä, spiikkaajana ja räppääjänä. Tällä hetkellä bändissä on juuri tapahtunut muutos neljännen jäsenen kohdalla, kun Benjamin jäi pois. Hänen tilalleen tuli Daniel, joka vastaa DJ-työstä ja tuplaa kappaleissa. Vaikka jokaisella artistilla on oma roolinsa bändissä, tehdään kaikki silti yhdessä.

Jäsenet: Pinja Gustafsson, Johanna Holopainen, Joel Johansson, Daniel Gutierrez

Vanamo

 

Yhtye on perustettu vuonna 2012. Vanamon ensimmäinen pitkäsoitto Kun tulet takaisin julkaistiin vuonna 2014. 

Muita sinkkujulkaisuja ovat vuodelta 2019 Yöt Ei Oo Mustia ja Jeesus sekä uusimpana julkaisuna laulu Pelastaja vuodelta 2020.

Vanamossa soittavat Petri Aittoniemi laulu, kitara. Jyri Aittoniemi laulu, basso. Sami Renkola laulu, kitara. Reijo Shemeikka rummut.

https://www.facebook.com/vanamoband

https://www.instagram.​com/vanamoband

kls.

 

On kiertänyt Suomea vuodesta 2004. Jo yli neljä miljoonaa streamia Spotifyssä kerännyt bändi on ehtinyt tahkoa urallaan jo yli 700 keikkaa ja matka jatkuu.

Bändin mottona onkin:

”Jos yksikin kuulija saa musiikistamme ja sanoituksistamme jotain positiivista elämäänsä, on

tarkoituksemme täytetty.”

Uraan on mahtunut neljä pitkäsoittoa, akustinen levy ja yksi kokoelmalevy.

Kls. on:

Taneli Törölä, Kitara,

Kimmo Keskinen, Kitara,

Ville Karjalainen, Laulu

Jaakko Järvensivu, Rummut

https://kls.fi/keikkajarjestajille

 

 

https://www.tommikalenius.com/

PEKKA LAUKKARINEN

– muusikko (erityisesti gospel- ja lastenmusiikki)

– tv-juontaja (mm. MTV Juniori)

MUSIIKKI

Nuori kilpatanssijalupaus vaihtoi tanssikengät rumpuihin kun musiikki-innostus vei voiton. Rumpujen soiton ohella hän aloitteli myös laulaja-lauluntekijän ja trubaduurin uraa jo nuorena. Ensimmäiset trubaduuriesiintymisensä lapsuus- ja nuoruusajan kotikaupunkinsa Kouvolan ulkopuolella hän teki 16-vuotiaana. Pikkuhiljaa konserttimäärät kasvoivat ja parikymppisestä lähtien hänen keikkakalenteriinsa tuli vuosittain reilut 100 konserttia.

Kun vuonna 2009 Pekka innostui tekemään myös lastenkonsertteja, konserttimäärä kasvoi yli 200:an konserttiin vuodessa.

Pekan konsertit ovat hyväntuulisia hetkiä, joissa yhdistyvät puhuttelevat laulut, taidokkaat sovitukset ja Pekan persoonan tuoma huumori ja hauskuus.

Pekan musiikkityössä intohimona ovat erityisesti gospel- ja lastenmusiikki.

Pekan gospelkonsertit sopivat kaikenikäisille, vaikka erityisesti ne ovat suunnattu nuorille ja aikuisille.

Alakoulukonsertit ovat tunnettuja korkeasta musiikillisesta laadustaan ja soitinten suuresta määrästä.

Pekka Laukkarinen Trio: Pekan kanssa muusikkoina Matti Laitinen ja Leevi Helo

https://laukkarinen.net/