Uutislistaukseen

Ekumeeninen Isä meidän -ilta kutsuu paneelikeskustelun ja musiikin äärelle 

Ekumeeninen Isä meidän -ilta järjestetään Karjasillan kirkossa (Nokelantie 39) sunnuntaina 17.10. alkaen kello 18. Ohjelmassa on paneelikeskustelu Isä meidän -rukouksen eri teemojen ympärillä ja musiikkia. Illan päätteeksi on tarjolla kevyt illallinen. 

Ekumeeninen_Isä_meidän.png

 

Panelistit ovat Oulun katolisen seurakunnan isä Francisco Garcia, Oulun ortodoksisen seurakunnan kirkkoherra Marko Patronen, helluntaikirkon pastori Markku Tossavainen sekä Karjasillan seurakunnan kirkkoherra Juhani Lavanko. Paneelin juontaa Kalevan päätoimittaja Sanna Keskinen.  

Paneelikeskustelu käydään kolmen eri teeman kautta: ”Isä meidän, tapahtukoon Sinun tahtosi”, ”Synti, velka – maapallon tulevaisuus” ja ”Anteeksianto”.  

”Isä meidän -rukous yhdistää kristittyjä yli kirkkokuntarajojen. Rukouksen teemat ovat ajankohtaisia ja niillä on yksilön elämän lisäksi myös laajoja yhteiskunnallisia ja globaaleja ulottuvuuksia”, Karjasillan kirkkoherra Juhani Lavanko sanoo. 

”Olen iloinen siitä, että saamme ekumeenisessa tilaisuudessa olla yhdessä koolla kiintoisan ja koskettavan aiheen äärellä”, Lavanko jatkaa. 

Musiikista vastaa Cantio Laudis -kuoro, johtajanaan Olli Heikkilä.  

Yleisöllä on mahdollisuus liittyä keskusteluun ja jatkaa ajatusten vaihtoa salaatti-illallisella, joka tarjoillaan tilaisuuden päätteeksi. 

 

Julkaistu verkossa 5.10.2021

5.10.2021 09.06