Tilat toiminnalle

Kiinteistöpalvelut tuottavat kiinteistöjen elinkaarenaikaisia asiantuntijapalveluja Oulun seurakunnille ja seurakuntayhtymälle sekä muille ev.-lut. seurakunnille. Yksikön toiminta sisältää kiinteistöjen rakennuttamisen, kunnossapidon sekä hoito- ja huoltotyön.

Kiinteistöpalvelujen toiminnan tavoitteena on, että Oulun seurakuntayhtymällä on tarkoituksen mukaiset tilat toimintaansa ja että kiinteistöjen arvo säilyy.

Kiinteistöpalvelujen työntekijöiden yhteystiedot ovat täällä.

 


Investoinnit

 

Tiedote 30.5.2017

Ylikiimingin uusi seurakuntatalo

Ylikiimingin uusi seurakuntatalo on otettu käyttöön 22.5.2017. Ulkopuolisten töiden vastaanotto on 9.6.2017.

Hankkeen vastuuhenkilö rakennuttajainsinööri Matti Suutari (matti.suutari@evl.fi puh. 040 561 6236) toimii hankkeen yhteyshenkilönä. Hänen puoleensa voi kääntyä hankkeeseen liittyvissä asioissa.

Hankkeen etenemisestä tiedotetaan näillä sivuilla.

Yhteistyöterveisin Matti Suutari, rakennuttajainsinööri, matti.suutari@evl.fi puh. 040 561 6236

 

Ylikiimingin uusi seurakuntatalo

Tarveselvitysraportti

Hankesuunnitelmaraportti

Toteutussuunnitelmat

 


Oulujoen seurakunnan toimitilat, tarveselvitys

Työryhmän tehtävänä on ollut selvittää Oulujoen seurakunnan tilatarpeet. Oulujoen seurakunnan toimitilojen tarveselvitys on hyväksytty YKN 26.1.2017.

Työryhmän jäsenet ovat olleet kiinteistöjohtaja Jaana Valjus (pj), Oulujoen kirkkoherra Satu Saarinen, kiinteistötoimen johtokunnan edustaja Pirjo Pyörälä, yhteisen kirkkoneuvoston edustaja Henna Perätalo, työntekijöiden edustaja Ilkka Mäkinen ja sihteerinä Anne Hautamäki.

Yhteyshenkilöinä Kiinteistöjohtaja Jaana Valjus, jaana.valjus@evl.fi, puh. 0400 681 835 ja Oulujoen kirkkoherra Satu Saarinen, satu.saarinen@evl.fi, puh. 040 556 7840.


Hautaustoimen tilat, tarveselvitys

Työryhmän tehtävänä on selvittää hautaustoimen kiinteistöjen tilatarpeet. Työryhmän työskentelyn valmistumisen tavoiteaikataulu on 04/2017 sekä hallinnolliset lausunnot ja päätökset 05/2017.

Työryhmän jäsenet ovat kiinteistöjohtaja Jaana Valjus (pj), hautaustoimen päällikkö Tuomo Vuontisjärvi, kiinteistötoimen johtokunnan edustaja Latekoe Lawson Hellu, yhteisen kirkkoneuvoston edustaja Martti Väänänen, työntekijöiden edustaja Juha Moilanen ja sihteerinä Anne Hautamäki.

Yhteyshenkilöinä Kiinteistöjohtaja Jaana Valjus, jaana.valjus@evl.fi, puh. 0400 681 835 ja hautaustoimen päällikkö Tuomo Vuontisjärvi, tuomo.vuontisjarvi@evl.fi, puh. 040 510 2839.

 

Merenranta-leirikeskus, hankesuunnittelu

Työryhmän tehtävänä on selvittää vaihtoehtoiset toteutusmallit Umpimähkän tai Isoniemen leirikeskuksen rakentamiseksi. Hankesuunnittelun aikataulu on 01-12/2017.

Työryhmän jäsenet ovat kiinteistöjohtaja Jaana Valjus (pj), kiinteistötoimen johtokunnan edustaja Jarmo Husso, yhteisen kirkkoneuvoston edustaja Arto Kivioja, papiston edustaja Oulunsalon seurakunnasta Petri Satomaa, diakoniatyön edustaja Tuomiokirkkoseurakunnasta Heidi Karvonen, lapsityön edustaja Tuiran seurakunnasta Kirsi Merenheimo-Mäenpää, nuorisotyön edustaja Oulujoen seurakunnasta Pertti Putila, nuorisotyön edustaja Haukiputaan seurakunnasta Katri Haapakorva, nuorisotyön edustaja Kiimingin seurakunnasta Aulikki Rinta-Säntti, lapsityön edustaja Karjasillan seurakunnasta Maija Hyvönen, diakoniatyön edustaja Seurakuntatyön erityispalveluista Anne-Mari Kyllönen ja sihteerinä Anne Hautamäki.

Yhteyshenkilöinä Kiinteistöjohtaja Jaana Valjus, jaana.valjus@evl.fi, puh. 0400 681 835 ja Kiinteistötoimen johtokunnan edustaja Jarmo Husso, info@jarmohusso.fi, puh. 0400 680 291.

Leirikeskus-tarveselvitysraportti