Avoimet työpaikat – Töihin Oulun ev.lut. seurakuntayhtymään

Oulun seurakuntayhtymään kuuluu seitsemän seurakuntaa, yhtymän johto ja kuusi palveluyksikköä.Jäsenmäärä on noin 150 000. Päätoimisia työntekijöitä on noin 400.

Jokaisen rekrytoinnin lähtökohtana ovat ammatillinen osaaminen, koulutus ja työkokemus.

Oulun ev.lut. seurakuntayhtymässä on käytössä sähköinen hakumenettely. Voit täyttää tehtäväkohtaisen hakemuksen tai mikäli sopivia työpaikkoja ei tällä hetkellä ole avoimena, voit jättää avoimen hakemuksen. Avoimia hakemuksia hyödynnetään, kun Oulun ev.lut. seurakuntayhtymään haetaan määräaikaisia työntekijöitä tai sijaishenkilökuntaa.

 

Katso avoimet työpaikat tästä.

Sähköisen haun ohje

Kesätyöt Oulun seurakunnissa

Oulun ev.lut. seurakuntayhtymä tarjoaa kesällä 2017 yli 150 kesätyöpaikkaa, jotka sijoittuvat pääosin seurakuntien hautausmaille.
Hautausmaiden kesätyöpaikat on tarkoitettu 17 vuotta täyttäneille. Työt kestävät noin kuukaudesta vajaaseen puoleen vuoteen.

Seurakunnat rekrytoivat myös seurakuntatyöhön opiskelevia kesätyöntekijöitä rippikoulutyöhön, kirkon esittelijöitä Haukiputaan ja Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoihin sekä kahvilatyöntekijöitä kesäkahvila Kryptaan.

Rippikoulutyöhön rekrytointi on jo alkanut ja muita kesätyöpaikkoja voi hakea torstaista 2.2. alkaen. Haku päättyy maanantaina 20.2. kello 15.

Linkki sähköiseen hakuun