Rippikoulu Oulunsalon seurakunnassa 2018-2019

Tervetuloa rippikouluun!

Jokaisen rippikouluryhmän omat sivut löytyvät vasemmassa laidassa olevasta valikosta tai mobiiliversiossa Avaa valikko -ruudun plusmerkkiä klikkaamalla. Tällä etusivulla on kaikille rippikoululaisille ja heidän vanhemmilleen tarkoitetut tiedot ja kokoontumiset.

Lisätietoja rippikoulusta nuorisotyönohjaaja Sanna Korhoselta p. 044 745 3851, sanna.korhonen@evl.fi tai seurakuntapastori Iida Glumoffilta p. 044 576 0019, iida.glumoff@evl.fi

Lue lisää Oulun seurakuntien rippikouluista täältä.

Rippikoulun henkilötieto- ja allergialomakkeet

Jokaisen rippikoululaisen kotiin on annettu vanhempainillassa tai ryhmän ensimmäisessä kokoontumisessa täytettäväksi allergia- ja henkilötietolomakkeet. Ne palautetaan rippikoulun opettajille viimeistään 27.1.19 klo 10 alkavan Rippikoulusunnuntain messun jälkeen. Jos et ole saanut monisteteita tai ne ovat kadonneet, voit tulostaa ne tästä: henkilötietolomake, allergiatietolomake.

Joulunajan kirkkokäynti

Saat ensimmäisellä opetuskerralla joulunajan messuun liittyvän tehtävän, jonka suoritat käymällä vapaavalintaisessa messussa joulun aikana. Tehtävä palautetaan rippikoulusunnuntaina. Hukkuneen tehtävälomakkeen voit printata tästä

Rippikoulusunnuntai 27.1. klo 10 Oulunsalon kirkossa

Tammikuun viimeinen sunnuntai on valtakunnallinen rippikoulusunnuntai. Kutsumme vanhemmat yhdessä rippikoululaisensa kanssa yhteiseen messuun ja kirkkokahveille.

Rippikoululaisten yhteinen kirkkokonsertti

Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Diakoniatehtävä

Rippikoululaiset tekevät joitain lähimmäisensä hyväksi kevään aikana. Tehtävä voidaan suorittaa yksin tai yhdessä oman rippikouluryhmän kanssa. LIsätietoja saat oman ryhmäsi opetusviikonloppuna.

Pääsiäisen ajan messukäynti

Saat oman ryhmäsi opetuspäivänä pääsiäisen ajan messukäyntiin liittyvän tehtävän, jonka suoritat vapaavalintaisessa messussa pääsiäisen aikana. Tehtävä palautetaan rippirallissa. Voit tulostaa kadonneen tehtävälomakkeen tästä (linkki lisätään myöhemmin).

 

 

Rippikoulu, kuvituskuva
Nuorisotyönohjaaja
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulu
Seurakuntapastori
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo