Oulujoen seurakunnan perhekerhot keväällä 2018

Hintan seurakuntatalolla maanantaisin klo 9.30–11.

Yli-Iin perhekerho tiistaisin klo 10–12.

Ylikiimingin perhekerho perjantaisin klo 10–12.

 

Myllyojan perhetupa

Myllyojan perhetupa kokoontuu Myllyojan seurakuntatalolla (Koivumaantie 2) perjantaisin 9-12. Perhetuvassa voi käydä aukioloajan puitteissa tapaamassa muita vanhempia, leikkimässä, juomassa kahvit ja mehut. Tai vaikkapa jos kaipaa neuvolareissulla mahdollisuutta lämmittää lapsenruokapurkki, ja samalla hengähtää, perhetuvassa se on mahdollista. Lapsilla on mahdollisuus leikkimiseen, lautapelien pelaamiseen ja pieniin askarteluihin.

Kirkon nallen kesätupa perheille Myllyojalla

6.-19.6 klo 9.30–13.30. Maksuton, ei ilmoittautumista.

Hiukkavaaran perhetupa

Hiukkavaaran perhetupa kokoontuu Hiukkavaaratalolla (Tahtimarssi 3). Tiistaisin 9-11.30, nuorisotilassa. Perhetuvassa voi käydä vaikka kirjastoreissun lomassa tapaamassa muita perheitä, leikkimässä ja nauttimassa kahvikupillinen hyvässä seurassa.

Hiukkavaaratalossa on perhetuvan aikana mahdollisuus osallistua avoimeen ja lapsille suunnattuun hartaushetkeen seuraavina tiistaina:

8.5 klo 9.30 aiheena "Luominen".

Hintan iltaperhekahvila

Perhekahvilaan pääsee nyt myös iltaisin. Tarjolla monipuolinen iltapala, rentoa yhdessäoloa ja jokaisella kerralla myös mahdollisuus osallistua illan teeman mukaiseen tekemiseen. Hintan iltaperhekahvila kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.30–19.30.

Kevään 2018 iltaperhekahvilat

 

11.4. Kasvun ihme, istutamme kasveja

9.5. Pihapiknik