OuluGospel 2018 - esiintyjien esittelyjä

Alla lyhyt esittely ja linkkejä ennakko maisteluun. Tutustu, katsele ja kuuntele.

----------------------------------------------

Mika Nuorva

Mika Nuorva (s.1972) on keskisuomalainen laulaja-lauluntekijä. Pekka Kososen ja Soihtuorkesterin kanssa takana on viisi pitkäsoittolevyä ja satoja keikkoja. Ns. körttigospel-genrestä laajemman yleisön tietoisuuteen Nuorva nousi 2000-luvulla kolmen suomenkielistä pop-rockia sisältäneen soololevynsä myötä, joiden kappaleista toistakymmentä nousi Radio Suomen soitetuimmat-listan kärkipäähän, ja jotka soivat radioissa edelleen. Elämänmakuisista teksteistään ja tarkoista riimeistään tunnettu Nuorva on myös tehnyt yhdessä Jaakko Löytyn kaksi yhteislevyä ja runsaasti keikkoja. Tällä hetkellä työn alla on neljännen soololevyn kappaleet; uutta materiaalia on kuultavissa jo keikoilla, ja sinkkuja on luvassa vielä tämän vuoden aikana. 

Mika Nuorva trio: Mikko Pellinen, kosketinsoittimet. Anna Voutilainen, saksofoni ja laulu. Mika Nuorva, laulu ja kitara.

Kuuntele, katso ja makustele tästä.

----------------------------------------------

Park 7

Kuuntele, katso ja makustele tästä

 

Park  7 on vuonna 2008 perustettu kristillinen pop punk –bändi. Bändi on historiansa aikana julkaissut useita levyjä sekä tehnyt soittajien nuoresta iästä huolimatta jo hurjan määrän keikkoja. Keikkamäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta, ja vuonna 2017 yhtye teki myös ensimmäiset ulkomaan keikkansa eri puolilla Eurooppaa.

Park 7 –yhtyeessä soittavat Miika Lamminmäki (laulu ja kitara), Tuukka Luomaranta (kitara), Pietari Koskenniemi (basso) ja Miika Luomaranta (rummut).

----------------------------------------------

SAVE

Kuuntele, katso ja makustele tästä.

SAVE on ylivieskalaislähtöinen nuorten miesten pumppu, jolta ei asennetta ja energiaa puutu!

Yhtye perustettiin Ylivieskassa vuonna 2009 Nikon ja Mikon toimesta. Kova luotto omaan tekemiseen ja tiukat tavoitteet ovat tuoneet yhtyeelle useita levyjä ja huikean määrän keikkoja. Vuonna 2016 SAVE kiersi kiertueellaan yli 60 keikan verran ja oli täten yksi Suomen aktiivisimmista gospel-yhtyeistä. 2017 vuonna yhtye julkaisi uutta musiikkia uudistetulla soundilla ja kiersi Suomea ahkerasti, mukaanlukien isot gospelfestarit, kuten OuluGospel ja Maata Näkyvissä -festarit.

SAVE on:

Niko Marjakangas, laulu

Mikko Keskinen, kitara, koskettimet ja laulu

Roope Rantala, kitara ja laulu

Teemu Isosalo, basso

Roope Nieminen, rummut

 

----------------------------------------------