Yksinhuoltajat

Oulun seurakunnissa järjestetään perhekerhotoimintaa ja muita kokoontumisia, jotka on tarkoitettu erityisesti yksinhuoltajille. Ne ryhmät esitellään tällä sivulla.

Olohuoneet ovat vertaistukiryhmiä yhden vanhemman perheille. Tarkempia lisätietoja kunkin kerran sisällöstä löydät tapahtumakalenterista.

Kaakkurin olohuone syksyllä 2017

Olohuone on avoinna Kaakkurissa Pyhän Andreaan kirkolla (Sulkakuja 8). Kokoonnumme syyskaudella 2017 keskiviikkoisin 20.9 ,11.10 , 8.11 , 13.12 kello 17.30-19.

Olkkari on mukava ja turvallinen kokoontumispaikka yhden vanhemman perheille. Kaakkurin olohuonetila soveltuu erinomaisesti juuri erityislapsille, sillä tilat ovat esteettömät.

Olkkarin tarkoituksena on se, että voimme jakaa yhdessä arjen ilot ja surutkin. Olkkarista voit löytää uusia ystäviä ja uusia kokemuksia. Lapsille on omaa puuhaa ja lastenhoitajat leikittämässä. Tarjolla on iltapalaa sekä lapsille että aikuisille. Lastenhoito on järjestetty Oulun Diakoniaopiston opiskelijoiden toimesta sekä Oulun kaupungin kuntalaisvaikuttamisen ja yhteisötoiminnon yksikkö tukee Kaakkurin olohuonetta lastenhoidossa ja tarjoilussa.

Yhteistyössä Oulun Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry, Oulun Seudun Yhden Vanhemman Perheet ry, Oulun Diakoniaopisto, Karjasillan seurakunta sekä järjestöjen perheverkko. Lisätietoja voi kysellä salla.jamsen@osol.fi , p. 040 771 0266  tai oulunseudunyvp@gmail.com,  p. 044 369 0844

Linnanmaan olohuone Yhden vanhemman perheille keväällä 2018

Kaikille yksinhuoltajille tarkoitettu avoin ryhmä. Mukaan voi tulla uutena koska vain.

Tarjolla vertaistukea, vapaata keskustelua ja pientä iltapalaa. Lapsille leikkiä ja askartelua lastenohjaajan seurassa. Toisinaan illoissa vierailee eri alojen ammattilaisia ja toimijoita alustamassa keskustelua.                                                                                                        

Linnanmaan olohuone kokoontuu Pyhän Luukkaan kappelilla os. Yliopistokatu 7 (käynti seurakuntasaliin Erkki Koiso-Kanttilan kadulta) pääsääntöisesti joka kuukauden toinen torstai klo 17.30-19.30 seuraavina päivinä: 11.1, 8.2, 1.3, 12.4 ja 17.5.          

Yksinhuoltajien olohuone -illat toteutetaan yhteistyössä Oulun Seudun Yhden Vanhemman Perheet ry:n kanssa, josta on mukana vertaisohjaaja. Tuiran seurakunnasta illoissa mukana diakoniatyöntekijä ja lastenohjaaja.                                                                            

Lisätietoja ryhmästä saa diakoniatyöntekijä Raija Yrjölältä p. 040 5747 093.

Tarkempia tietoja kevään 2018 tapaamisista tapahtumakalenterista.