Tule mukaan Kymppileirille!

Kymppileiri Rokuan leirikeskuksessa 26.-29.6.2018

 

Mikä on kymppileiri?

Kymppileiri on tarkoitettu ko. vuoden aikana 10 vuotta täyttäville tytöille ja pojille. Kymppileiri on  neljä päivää kestävä telttaleiri Rokuan leirikeskuksessa. Leirillä on vauhdikasta ja monipuolista ohjelmaa: uidaan, retkeillään, pelataan – ja kun leirillä ollaan, niin tietenkin myös syödään hyvin!

Kutsun kymppileirille saat kymppisynttärikutsun yhteydessä tammikuussa.

Tiedustelut: kymppileiri.oulu@evl.fi

 

Kesän 2018 kymppileirin teemana on Elämän sankarit! Teema näkyy yhteisissä ohjelmissa, kylien nimissä ja monessa muussa.

Taika-Petteri on leirillä koko ajan mukana ja opettaa muun muassa jonglöörausta. Taika-Petteri vetää iltaohjelmia hahmojensa kanssa ja on siis mukana kaikessa leirin arjessa ja juhlassa.

Ohjelmassa on erilaisia harrasteita, joissa leiriläiset päivien aikana seikkailevat: musisoidaan, melotaan, ammutaan ritsalla, uidaan ja saunotaan. Lähetys-harrasteessa tutustutaan mm. Kymppileirin kummikohteeseen Hosainan kuurojenkouluun. Erä-harrasteessa seikkaillaan järven ympäri tehtäväpisteiden kautta. Leirikylissä tutustutaan uusiin kavereihin, leikitään, askarrellaan ja puuhaillaan monenlaista isosten ja kyläpäälliköien johdolla.

Kymppileirillä tärkeintä ovat kaverit, hyvä meininki, yhdessä tekeminen, toisten huomioiminen ja ilo. Ja ihan se telttayökin on jo suuri seikkailu!