Tule mukaan Kymppileirille!

Kymppileiriä vietetään tänä vuonna Rokuan leirikeskuksessa 26.–29.6.

 

HUOM!  Kymppileiri on nyt todella suosittu ja leiripaikat täyttyivät nopeasti.  Voit ilmoittautua varasijalle.

Mikä on kymppileiri?

Kymppileiri on  neljä päivää kestävä telttaleiri Rokuan leirikeskuksessa. Leirillä on vauhdikasta ja monipuolista ohjelmaa: uidaan, retkeillään, pelataan – ja kun leirillä ollaan, niin tietenkin myös syödään hyvin!

Ilmoittautumiset oman seurakunnan Kymppileirille alla olevista linkeistä:

Luethan allaolevan ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä!

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu lähtökohtaisesti omaan seurakuntaan. KAIKKI LEIRIPAIKAT OVAT NYT TÄYNNÄ, voi kuitenkin ilmoittautua varapaikalle omaan seurakuntaan. Varapaikalta voi päästä leirille peruutusten myötä. Peruutuksia tulee yleensä n. 20-30 kpl. Kyläpäällikkö on aina yhteydessä näissä tapauksissa. Ilmoittautumista ei voi tehdä toiseen seurakuntaan, koska leiripaikat on tarkoitettu sen seurakunnan kymppivuotiaille. Mikäli ilmoittautuminen mietityttää, laitathan viestiä kymppileiri.oulu@evl.fi . Ilmoittautuminen leirille päättyy viimeistään 15.4. 

Poikkeuksena, mikäli olet lähdössä leirille kaverin kanssa, selvitä ennen ilmoittautumista, että olette ilmoittautumassa saman seurakunnan listalle. Tämän huomioiden pääsette samaan leirikylään, samaan telttaan ja isosryhmään.

Huomioittehan, että mikäli leiriläisellä on lääkitys, joko säännöllinen tai tarvittaessa annettava, pyydämme, että kerrotte siitä: lääkkeen nimen, vahvuuden ja miten lääkettä annetaan leiriläiselle ( esim. Heinix 10mg , kerran päivässä aamuisin tai päänsärkyyn tarvittaessa 250mg parasetamolia max 3 kertaa päivässä.)

Ja sitten ilmoittautumaan!!

 

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan Kymppileiri

Haukiputaan seurakunnan Kymppileiri

Karjasillan seurakunnan Kymppileiri

Kiimingin seurakunnan Kymppileiri

Oulujoen seurakunnan Kymppileiri

Oulunsalon seurakunnan Kymppileiri

Tuiran seurakunnan Kymppileiri


Tiedustelut: kymppileiri.oulu@evl.fi


Kesän 2018 kymppileirin teemana on Elämän sankarit

Leiri on tarkoitettu vuonna 2008 kymmenen vuotta täyttäville lapsille.

Ohjelmassa on erilaisia harrasteita: musisoidaan, melotaan, uidaan ja saunotaan. Lähetys-harrasteessa tutustutaan mm. Kymppileirin kummikohteeseen Hosainan kuurojenkouluun. Erä-harrasteessa seikkaillaan järven ympäri tehtäväpisteiden kautta. Leirikylissä tutustutaan uusiin kavereihin, pelataan, askarrellaan ja puuhaillaan monenlaista isosten ja kyläpäälliköiden johdolla.

Kymppileirillä tärkeintä ovat kaverit, hyvä meininki, yhdessä tekeminen, toisten huomioiminen ja ilo. Ja ihan se telttayökin on jo suuri seikkailu!

Leirin hinta on 55 euroa sisältäen kuljetuksen, ruuat,majoituksen teltassa, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen.

 

(Sivu päivitetty 9.2.2018)