Tule mukaan Kymppileirille!

Kymppileiri Rokuan leirikeskuksessa 27.-30.6.2017

 

Mikä on kymppileiri?

Kymppileiri on tarkoitettu ko. vuoden aikana 10 vuotta täyttäville tytöille ja pojille. Kymppileiri on  neljä päivää kestävä telttaleiri Rokuan leirikeskuksessa. Leirillä on vauhdikasta ja monipuolista ohjelmaa: uidaan, retkeillään, pelataan – ja kun leirillä ollaan, niin tietenkin myös syödään hyvin!

Kutsun kymppileirille saat kymppisynttärikutsun yhteydessä tammikuussa.

Tiedustelut: kymppileiri.oulu@evl.fi

Kymppileiri 2017 - juhlan vuosi

Tänä vuonna meillä on monta syytä juhlaan. Ensimmäinen Kymppileiri järjestettiin vuonna 1987, joten nyt juhlimme Kymppileirin 30-vuotissynttäreitä. Samalla muistetaan, että Suomikin on 100-vuotias itsenäinen maa. Muistamme myös reformaation merkkivuoden, ja siksi leirin teemana on Auta armias! Teema näkyy yhteisissä ohjelmissa, kylien nimissä ja monessa muussa.

Taika-Petteri on leirillä koko ajan mukana ja opettaa muun muassa jonglöörausta. Taika-Petteri vetää iltaohjelmia hahmojensa kanssa ja on siis mukana kaikessa leirin arjessa ja juhlassa.

Ohjelmassa on erilaisia harrasteita, joissa leiriläiset päivien aikana seikkailevat: musisoidaan, melotaan, ammutaan ritsalla, uidaan ja saunotaan. Lähetys-harrasteessa tutustutaan mm. vieraisiin, jotka ovat kymppileirin kummikohteen Hosainan kuurojenkoulun entisiä oppilaita. Erä-harrasteessa seikkaillaan järven ympäri tehtäväpisteiden kautta. Leirikylissä tutustutaan uusiin kavereihin, leikitään, askarrellaan ja puuhaillaan monenlaista isosten ja kyläpäälliköien johdolla.

Kymppileirillä tärkeintä ovat kaverit, hyvä meininki, yhdessä tekeminen, toisten huomioiminen ja ilo. Ja ihan se telttayökin on jo suuri seikkailu!