Kuvakisa!

Kuvakisa on päättynyt!

Kiitos runsaslukuiselle osallistujajoukolle! Kuvakisaan osallistui 30 kuvaajaa 119 kuvalla!

Kuvakisan voittaja julistetaan 28.9. ilmestyvässä Rauhan Tervehdys -lehdessä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnot luovuteaan voittajille 1.10. Oulujoen kirkon messun jälkeen kirkkokahveilla pappilassa, noin kello 11.30.

 

***

 

Kaatosade, aamuinen Oulujoki, kesäyön hämy... Ota kesän aikana kuva, jossa näkyy Oulujoen kaunis puukirkko. Lähetä meille ottamasi valokuva ja osallistu kilpailuun! Raadin valitsemat kolme parasta valokuvaa palkitaan 200 euron, 150 euron ja 100 euron lahjakorteilla oululaiseen Digitarvikkeeseen.

Kuvassa tulee näkyä Oulujoen kirkko tai osia siitä, kuva voi olla kirkon sisältä tai ulkoa. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan 31.8.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen oulujoki.diakonia@evl.fi. Kilpailu on avoin kaikille.

Voittajan valitsee raati, jonka jäseninä ovat Pohjoisen valokuvaskeskuksen toiminnanjohtaja Alla Räisänen, arkkitehtuurivalokuvaaja llpo Okkonen, pastori Satu Kreivi-Palosaari, valokuvaaja ja tiedottaja Sanna Krook sekä diakoniatyöntekijä Anu Fedotoff.

Voittajakolmikon kuvista (ainakin yhdestä) tehdään adressi Oulujoen seurakunnalle, adressia myydään diakonian ja lähetystyön hyväksi. Voittajakuvia voidaan käyttää myös muuhun Oulun seurakuntien viestintään.

Kuvan tulee olla otettu 1.1.2016–31.8.2017 välillä. Siis jos kameran muistikortilla odottaa jo valmiiksi upea otos viime vuodelta, silläkin voi osallistua kilpailuun.

 

Valokuvauskilpailun ohjeet

1. Kuvassa tulee olla näkyä Oulujoen kirkko tai osia siitä. Kuva voi olla sisältä tai ulkoa.

2. Kuvien tulee olla otettu 1.1.2016–31.8.2017 välillä. Siis jo viime vuonna otetulla kuvalla voi osallistua!

3. Kilpailu on avoin kaikille.

4. Jos kuvissa näkyy ihmisiä, heiltä tulee olla lupa kuvan käyttöön.

5. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla. Kuvaa saa käsitellä, tekniikka on vapaa. Kuva voi olla otettu myös puhelimella, mutta sen täytyy täyttää tekniset vaatimukset:

  • kuvat JPG- tai TIFF-muodossa, myös käsitellyt raw-kuvat käyvät
  • rgb-väreissä tai mustavalkoisina
  • kooltaan 3–10 Mt.

6. Yksi osallistuja voi osallistua kilpailuun enintään 10 kuvalla.

7. Kilpailukuvien käyttöoikeus: Kilpailun palkittuja voittajakuvia (3 kuvaa) voidaan käyttää Oulun seurakuntien viestinnässä ja markkinoinnissa, myös somessa. Kuvat tallennetaan myös Kirkon kuvapankkiin, josta ne voivat olla maksutta tarjolla muille ev.lut. seurakunnille ja medialle. Kuvia saa tarvittaessa muokata painotuotteita varten. Kuvaajan nimi mainitaan aina kuvan yhteydessä.  Muita kuin palkittuja kuvia ei käytetä ilman erillistä sopimusta.

8. Lähetä kuvat sähköpostilla 31.8.2017 mennessä osoitteeseen oulujoki.diakonia@evl.fi.
Laita sähköpostiviestin otsikoksi VALOKUVAUSKILPAILU. Laita sähköpostiin nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä mahdollinen kuvan nimi.

 

Lisätietoja: Oulun seurakuntien tiedottaja Sanna Krook p. 040 5432713

 

Julkaistu 16.5.2017