Uutislistaukseen

Pekka Laukkarinen Trion iloinen perhekonsertti Oulugospelissa

Pyhäinpäivän aikaan 5.–7. marraskuuta Oulugospel-festivaali tuo taas valoa pimeyteen monipuolisella musiikkitarjonnallaan. Festivaalin perinteisiin kuuluu, että ohjelmassa on tarjolla musiikkia myös perheen pikkuväelle.

Pekka Laukkarinen Trio, kolme miestä.

Kuvassa Pekka Laukkarinen Trio, vasemmalta alkaen: Pekka Laukkarinen, Matti Laitinen ja Leevi Helo. Kuvaaja: Mika Nuorva .

Sunnuntaina 7.11. kello 14 Keskustan seurakuntatalolla esiintyy Pekka Laukkarinen Trio. Koulukonserteistaan tunnetun Pekka Laukkarisen kanssa musisoivat Matti Laitinen ja Leevi Helo. Matti Laitinen on multi-instrumentalisti, joka on erikoistunut akustisiin kielisoittimiin. Leevi Helolla on takanaan muun muassa pitkä ura Pro Fide –yhtyeen kosketinsoittajana. Riemukas ja vauhdikas konsertti koostuu hyväntuulisesti ja koskettavasti sovitetuista lastenlauluista, joista on iloa myös aikuisille. Konserttiin on viiden euron hintainen perhelippu, ja yhdellä lipulla pääsee mukaan maksimissaan viisi osallistujaa. 

Koko pyhäinpäiväviikonlopun mittaisen Oulugospelin ohjelmassa on lisäksi muun muassa kantelepoppia, metallia ja räppiä. Avauspäivänä perjantaina 5.11. popkanteletar Ida Elina konsertoi kortteliravintola Voimalassa. Hän on tehnyt kanteletta suurelle yleisölle tunnetuksi sekä Suomessa että ympäri maailmaa jo 2010-luvun alkupuolelta saakka. Suomalainen perinnesoitin ja universaali popmusiikki yhdistyvät Ida Elinan konserteissa ainutlaatuisella tavalla.  

Lauantaina 6.11. kello 12 Lasaretissa kaikuvat oululaisen metallibändin Pelastavan Tekijän murskaavat kitarariffit höystettynä jykevällä komppiosastolla ja räväkällä naisvokalismilla. Lisäksi tässä puolenpäivän kattauksessa esiintyvät rap-yhtyeet Bigbless & PALMI.  Lasaretin iltakonsertti alkaa kello 18, ja estradilla ovat pitkän linjan gospelyhtye kls. sekä skandinaavista haikeaa kitarapoppia soittava Vanamo.  

Konserttilippuja voi varata ennakkohintaan osoitteessa www.oulunseurakunnat.fi/oulugospel 29.10. saakka. Lauantain iltakonserttiin on lippuja jäljellä enää rajoitetusti.
 

26.10.2021 09.06