Uutislistaukseen

Ida Elina soittaa kannelta. Ida Elina on tehnyt kanteletta suurelle yleisölle tunnetuksi sekä Suomessa että ympäri maailmaa jo 2010-luvun alkupuolelta saakka. Kuvaaja: Hannu Ali-Löytty

Popkanteletar Ida Elina avaa Oulugospelin konserttisarjan Voimalassa

20.9.2021 12.51

Suomen vanhimpiin gospeltapahtumiin kuuluva Oulugospel tuo valoa syksyn pimeyteen 5.–7. marraskuuta. Konserttilippuja voi varata ennakkohintaan 29.10. saakka Oulugospelin verkkosivuilla

Festivaalin monipuolinen kattaus sisältää tänä vuonna muun muassa kantelepoppia, metallia ja räppiä sekä koko perheen lastenmusiikkikonsertin. Konserttisarja käynnistyy perjantaina 5.11. kello 19 Ida Elinan kortteliravintola Voimalassa.  Popkanteletar Ida Elina on tehnyt kanteletta suurelle yleisölle tunnetuksi sekä Suomessa että ympäri maailmaa jo 2010-luvun alkupuolelta saakka. Suomalainen perinnesoitin ja universaali popmusiikki yhdistyvät hänen konserteissaan ainutlaatuisella tavalla.   

Lauantaina 6.11. Oulugospelin esiintymispaikaksi vaihtuu hotelli Lasaretti.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Kello 12 alkavassa konsertissa kaikuvat oululaisen metallibändin Pelastavan Tekijän murskaavat kitarariffit höystettynä jykevällä komppiosastolla ja räväkällä naisvokalismilla. Lisäksi tässä puolenpäivän kattauksessa esiintyvät rap-yhtyeet Bigbless & PALMI.  Lasaretin iltakonsertti alkaa kello 18, ja estradilla ovat pitkän linjan gospelyhtye kls. sekä skandinaavista haikeaa kitarapoppia soittava Vanamo.   

Sunnuntai 7.11. on omistettu perheille. Pekka Laukkarinen Trio konsertoi Keskustan seurakuntatalolla alkaen kello 14. Pekka Laukkarisen, Matti Laitisen ja Leevi Helon konsertit ovat tunnettuja korkeasta musiikillisesta laadustaan ja soitinten suuresta määrästä. Riemukas ja vauhdikas konsertti koostuu hyväntuulisesti ja koskettavasti sovitetuista lastenlauluista, joista on iloa myös aikuisille.   


Julkaistu 20.9.2021. Päivitetty 23.9. Ida Elinan konserttipaikaksi vaihtui Voimala Tuban sijasta. 

Lisätietoja: www.oulunseurakunnat.fi/oulugospel