Uutislistaukseen

Toivon lauantait alkavat Tuiran kirkossa 

Tuiran kirkossa järjestetään syksyn aikana kerran kuussa Toivon lauantai-iltoja. Ensimmäinen niistä on 25.9. kello 18 ja seuraavat 23.10. ja 20.11.

Kädet ojentuvat toisiaan kohti ja niiden välillä loistaa risti.

Toivon lauantait ovat hengellisen elämän tankkauspisteitä. Kuva: Paul/Adobe/Stock

Toivon lauantait ovat hengellisen elämän tankkauspisteitä, jotka koostuvat musiikista, rukouksesta ja Raamatun äärellä viivähtämisestä. Illoissa on pieni puheenvuoro, joissa käsitellään mm. rukousta, Pyhää Henkeä ja Raamatun mielenkiintoisia henkilöitä. 

Toivon lauantaita varten kootaan musatiimi, joka johtaa illan musiikkia ja yhteislaulua.  Musiikilla onkin illoissa iso merkitys: se on osa yhteistä rukousta. Lopuksi tarjolla on iltatee. Illat rakennetaan vapaaehtoisten kanssa yhdessä niin, että myös nuoret viihtyvät niissä. 

Tuiran seurakunnan pastori Ulla Rissanen iloitsee uudesta toiminnasta ja kutsuu mukaan kaikkia, jotka kaipaavat yhteyttä toisten kanssa: 

"On huipputärkeää, että saamme tulla kristittyinä yhteen kohtaamaan itseämme, toisiamme ja kolmiyhteistä Jumalaa. Syvään kohtaamiseen on sisäänkirjoitettu maailman todellinen toivo, Jeesus Kristus. Tervetuloa mukaan tankkaamaan toivoa!

 

Julkaistu 17.9.2021. 

17.9.2021 11.09