Uutislistaukseen

Laulava poliisi Petrus Schroderus esiintyy äitienpäiväkonsertin päätähtenä

4.5.2020 09.14

Oulun tuomiokirkossa järjestetään äitienpäiväkonsertti Petrus Schroderus Live! livestriiminä sunnuntaina 10.5.2020 klo 18.


Konsertin tähtinä nähdään tenori Petrus Schroderus ja Inga Söder. Konsertissa ovat mukana myös Oulunsalo Ensemblen jousikvartetti, pianisti Markus Vaara, kitaristi Into Koponen ja kanttori Irina Niskala, joka myös juontaa tilaisuuden mahdolliset venäjänkieliset osuudet. Suomen- ja englanninkieliset osuudet juontaa Lauri Salovaara. 

Ennakkolipun hinta on 9,99€ ja liput ovat ostettavissa osoitteessa www.ticketmaster.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ostamalla lipun livekonserttiin autat koronakriisin vuoksi haastavaan taloudelliseen tilanteeseen joutuneita lapsiperheitä: Artistit luovuttavat osan tuotosta keräykseen oululaisten lapsiperheiden hyväksi. Apu koordinoidaan Oulun seurakuntien Kotimaanapu-keräyksen kautta ruokakasseina. 

Lisäksi tapahtumajärjestäjä Illan Isäntä Oy haluaa antaa lahjan karanteenissa äitienpäiväänsä viettäville äideille ja isoäideille, ja antaa konsertin ilmaiseksi katsottavaksi kaikkiin Suomen vanhainkoteihin. 

 Oulun poliisissa vanhempana konstaapelina työskentelevä Petrus Schroderus lauloi itsensä lopullisesti ihmisten sydämiin Poliisin 17.4.2020 julkaisemalla videolla ’Rakasta elämää - Uusi päivä koittaa vielä!’. Videota on katsottu sosiaalisessa mediassa miljoonia kertoja ympäri maailman, etenkin Venäjällä. Kappale kuullaan myös äitienpäivän konsertissa, joka suunnataan kotimaan lisäksi myös kansainvälisille markkinoille. 

 Konsertissa kuullaan mm. Finlandia, Romanssi, Nessun Dorma ja Rakastan elämää Petrus Schroderuksen esittämänä sekä mm. You Make Me Feel Like A Natural Woman, Hallelujah ja What a Wonderful World Inga Söderin laulamana. Konsertin kesto on n. 1h ja se nähdään livestriiminä äitienpäiväsunnuntaina 10.05.2020 klo 18:00 alkaen. Livestriimi avataan nähtäväksi klo 17:50.

www.tenorpetrus.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä