Uutislistaukseen

Tuula Portin ja Sari Savela puhuvat uupumisesta ja levon tarpeesta

Kaikenikäisiä naisia kutsutaan Naisten päivään Maikkulan kappeliin (Kangaskontiontie 9) lauantaina 12.10. kello 10.30-16.00. Päivän aikana käsitellään naisena olemista ja elämän olennaisia asioita.
Tuula Portin luennoi uupumuksesta ja siitä selviämisestä

Tuula Portinin luennolla Maikkulan kappelissa etsitään apukeinoja uupumukseen. Kuva: Antti Kokkola

Tapahtumassa luennoi sairaalateologi Tuula Portin naisen elämään kuuluvista haasteista otsikolla Maltatko levätä. Luennolla pohditaan mistä tunnistaa sen, että elää yli voimiensa, ja pyritään löytämään yhdessä apukeinoja elämän eri tilanteisiin.

Päätoimittaja Sari Savela Suomen Raamattuopistosta keskittyy luennoissaan kahteen aiheeseen. Ensin hän luennoi uupumuksen merkeistä ja siihen johtavista syistä. Luennon aiheena on Uupumuksesta uuteen alkuun. Savelan toisen luennon aiheena on Rukous kantaa, jossa hän käy läpi, mitä Raamattu opettaa rukouksesta ja mitä voisimme oppia Raamatun rukouksista ja rukoilijoista. Musiikista huolehtii tapahtumassa kanttori Riitta Piippo.


Tilaisuuden järjestävät Karjasillan seurakunta, Suomen Raamattuopisto ja Agricola opintokeskus. Myös lapset ovat tervetulleita mukaan päivän viettoon. Lapsille on järjestetty puheenvuorojen ja keskustelun ajaksi omaa ohjelmaa. Päivän aikana on tarjolla lounas ja kahvit. Lounaan hinta on 8 euroa käteismaksulla, alle 12-vuotiailta lapsilta maksuton.

 

Naisten päivän ohjelma

Lauantai 12.10.2019 klo 10.30-16.00

klo 10.30 Tervetuloa ja alkurukous

klo 10.45. ”Maltatko levätä?” – sairaalateologi Tuula Portin

klo 12.00 Lounas

klo 13.00 ”Uupumuksesta uuteen alkuun” – päätoimittaja Sari Savela

klo 14.00 Kahvit

klo 14.30 ”Rukous kantaa” – päätoimittaja Sari Savela

klo 16.00 Päivän päätös

Lounas 8e, käteismaksu, lapset alle 12v. ilmaiseksi. Luentojen aikana lapsille omaa ohjelmaa.

Juontaa Mirjami Dutton, musiikissa Riitta Piippo.


Naisten päivä Facebookissa

 

Julkaistu 7.10.2019

7.10.2019 10.57