Uutislistaukseen

Tietovisassa on kysymyksiä kaikenikäisille. Tietovisassa on kysymyksiä kaikenikäisille.

Kaikenikäisten tietovisassa on kysymyksiä myös lapsille

22.1.2019 12.18

Sunnuntaina 10. helmikuuta kello 15 Oulun Kaakkurissa Pyhän Andreaan kirkolla (Sulkakuja 8) järjestetään kaikenikäisten tietovisa. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille tietovisailusta innostuneille. 

Tietovisaan kutsutaan kolmihenkisiä joukkueita, joissa on eri-ikäisiä jäseniä. Oman perheen lisäksi joukkueeseen voi pyytää vaikkapa omaa kummia tai kummilasta tai ystävää lapsineen. Voittajille on luvassa hyvältä maistuvia palkintoja.

Paikalle voi tulla jo ennen tietovisan alkua, sillä kello 14 on tarjolla kolmen euron hintainen lounas Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Tietovisaan ja lounaalle ilmoittaudutaan tekstiviestillä 3. helmikuuta mennessä numeroon 044 316 1457.  Halutessaan voi ilmoittautua vain jompaankumpaan. Tietovisaan tulijat ilmoittavat viestissään koko visailujoukkueen kokoonpanon.  Tapahtuman järjestelyistä vastaa Karjasillan seurakunta. 


”Eri-ikäisten tietämystä kannattaa hyödyntää, sillä kysymyspatteristossa on myös lasten maailmaan liittyviä teemoja, joiden kanssa aikuisilla voi mennä sormi suuhun. Mukaan kannattaa lähteä rennolla mielellä, sillä kisan tarkoitus on viihtyä yhdessä pieniä pulmia ratkoen”, kannustaa diakoniatyöntekijä Päivi Rahja


Vuoden 2019 yhteisvastuuvaroilla tuetaan Suomessa vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa. Maailman katastrofialueilla tuetaan laadukasta koulutusta lapsille ja nuorille Kirkon Ulkomaanavun kautta. 


 Lisätietoja visailusta voi kysyä Karjasillan yhteisvastuutiimin jäseniltä, Päivi Rahja p. 044 316 1457 tai Seppo Meriläinen p. 044 788 4035. Sähköpostiosoitteet heille ovat etunimi.sukunimi@evl.fi.