Uutislistaukseen

raamit_XL.jpg

Päätökset Oulun yhteisen kirkkovaltuuston kokouksessa

5.9.2017 19.51

Päätökset koskivat Jakkukylän hautausmaata, Juuman leirikeskuksen jätevesijärjestelmää ja ensi vuoden talousarviota.
Oulun ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous oli tänään tiistaina 5.9. kello 18 alkaen Keskustan seurakuntatalossa, Isokatu 17. 

Kokouksen esityslista ja liitteet löytyvät verkkosivuiltamme www.oulunseurakunnat.fi/paatoksentekoLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lisätietoja kustakin käsiteltävästä asiasta voitte kysyä esityslistassa näkyvältä esittelijältä.


Päätökset yhteisen kirkkovaltuuston kokouksessa 5.9.

§53 Jakkukylän hautausmaan lahjoittaminen Iin seurakunnalle

Yhteinen kirkkovaltuusto päätti, että Oulun ev.-lut. seurakuntayhtymä lahjoittaa Jakkukylän hautausmaan Iin seurakunnalle vastikkeetta. Päätöksen vahvistaa kirkkohallitus.

Päätös liittyy siihen, että valtionvarainministeriö on 7.4.2017 päättänyt siirtää Oulun kaupungista niin sanotun Jakkukylän alueen osaksi Iin kuntaa. Kuntajaon muutos tulee voimaan 1.1.2018. Oulun seurakuntayhtymän seurakuntaneuvosto ja Iin seurakunnan kirkkovaltuusto ovat tehneet aloitteen seurakuntajaon muuttamisesta kirkkohallitukselle. Myös seurakuntajako tulee todennäköisesti voimaan 1.1.2018 alkaen.

 
§54 Juuman leirikeskus, jätevesijärjestelmän perusparantaminen, suunnitelmat, määräraha 
Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi Juuman leirikeskuksen jätevesijärjestelmän perusparantamisen suunnitelmat ja kustannusarvion 95 000 euroa (sis. alv 24 %), teki rakentamispäätöksen ja myönsi hankkeelle kustannusarvion mukaisen määrärahan 95.000 euroa (sis. alv 24 %).


§55 Talousarvion raamit 2018

Yhteinen kirkkovaltuusto päätti, että vuoden 2018 talousarvion raami seurakunnille on vaihtoehdon 3 ja palveluyksiköille vaihtoehdon 3 mukainen. Raameilla tarkoitetaan sitä, miten seurakuntayhtymä jakaa rahat seurakuntien kesken.

 

 

Julkaistu 5.9.2017