Uutislistaukseen

Oulun seurakuntayhtymä etsii Caritas-kylään ravintolayrittäjää

Oulun seurakuntayhtymä omistaa kiinteistön, jossa on lounasravintola Caritas-kylässä. Tila on tällä hetkellä vuokrattuna Helsingin Diakonissalaitokselle, jonka ravintolapalveluita hoitaa valtakunnallisesti Sodexo. Vuokrasopimuksen päättyessä elokuussa päättyy myös Sodexon tuottama ravintolapalvelu, mutta seurakuntayhtymä on käynnistänyt haun ravintolayrittäjän löytymiseksi Caritas-kylään.

Kuva Caritaksen ravintolasta sisältä, näkyy pöytiä ja ikkunoita. Kuva: Viktoria Sirviö

Caritas-kylässä sijaitsevassa ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa. Kuva Viktoria Sirviö

Oulun seurakuntayhtymällä on Caritas-kylässä ja sen läheisyydessä vuokra-asuntoja ja asukkaille halutaan taata ravintolapalvelut jatkossakin.

– Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saamme laadukkaat ravintolapalvelut Caritas-kylän asukkaille. Toivomme, että sopiva vuokralainen löytyy ja uusi lounasravintola voisi aloittaa 1.9., Oulun seurakuntayhtymän yhtymäjohtaja Aarne Kiviniemi sanoo.

Caritas-kylän ravintolatila on osoitteessa Kapellimestarinkatu 2. Tiloissa on mahdollista harjoittaa monipuolista ravintolatoimintaa, siinä voi toimia lounasravintolan ja kahvilan lisäksi esimerkiksi tilaus- ja juhlaravintola. Tilassa on valmiit kalusteet, laitteet ja tarpeisto sekä ravintolakeittiön perusvarusteet. Ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa.

Kuvat: Viktoria Sirviö 
 

Lisätietoja yhtymäjohtaja Aarne Kiviniemi p. 050-533 3285

www.caritas-asunnot.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiedustelut ja tilojen esittely

Pekka Syrjäpalo
Pekka Syrjäpalo
Kiinteistöjohtaja
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu

31.5.2024 12.41