Uutislistaukseen

Vanamo tarjoilee taattua gospelia viikonlopun Oulugospelissa

Oulun seurakuntien perinteinen Oulugospel järjestetään 4.–6.11.2022. Luvassa on monipuolinen kattaus musiikkia eri vuosikymmeniltä, sillä festivaali juhlii nyt 40-vuotista historiaansa. Lippuja voi ostaa suoraan ovelta, jos tapahtumaa ei ole loppuunmyyty. 

Vanamo_Press2_kuva_JP_Niemela 750.jpg

Vanamo esiintyy Oulugospelissa lauantaina 5.11. klo 19.

Skandinaavista kitarapoppia soittava Vanamo esiintyy Oulugospelissa lauantaina 5.11. klo 19. Paikkana toimii Kansainvälinen koulu (Kasarminkatu 3). Vanamossa soittavat Petri Aittoniemi laulu ja kitara, Jyri Aittoniemi laulu ja basso, Sami Renkola laulu ja kitara sekä Reijo Shemeikka rummut.

Petri Aittoniemi kertoo, että Vanamon keikka pyrkii antamaan kuulijoille voimaa ja valoa harmaaseen arkeen. Tarjolla on koko elämän tunneskaala valosta varjoihin. 

– Tarjoilemme taattua gospelia oululaisyleisölle välillä suoraan julistaen ja osittain syvään pohtien. Konsertti on suurimmaksi osaksi musiikkia, mutta mukaan mahtuu muutama puheenvuorokin ja tietysti yleisö pääsee mukaan laulamaan ja hyppimään!

Vanamo odottaakin keikkaa innolla. Bändi tulee Seinäjoelta Oulugospeliin nyt toista kertaa.

– Oulugospel pääsi yllättämään meidät todella positiivisesti debyyttikeikallamme vuonna 2021. Väkeä oli talon täydeltä! Oulu on kaunis kaupunki, johon matkaamme taas mahtavan hyvillä fiiliksillä välimatkasta huolimatta, kertoo Aittoniemi.

Lauantaina 5.11. Kansainvälisellä koululla esiintyy Vanamon kanssa samaan aikaan Tera, ja sitä ennen klo 14 Tommi Kalenius Trio sekä Juhani Tikkanen duo. Illan päättää kansanmusiikkia esittävä Mustarastas Suomen pankissa (Kajaaninkatu 8) klo 21, jonne sisäänpääsy on K18. 

Oululainen lastenmusiikkitrio Pentti Punkin Syntymäpäivät kokoaa niin lapset kuin aikuiset perhekonserttiin Sofia seurakuntakeskukseen (Isokatu 17) sunnuntaina 6.11. klo 14. 


Julistenäyttelyssä tunnelmapaloja menneiltä vuosilta


Oulugospelin juhlavuoden kunniaksi Sofia seurakuntakeskukseen (Isokatu 17) on koottu julistenäyttely tapahtuman menneiltä vuosikymmeniltä. Näyttely on avoinna 6.11. asti seurakuntakeskuksen aukioloaikoina ma–pe klo 9–16. Julistenäyttelyssä voi myös äänestää hienointa tai itselle merkityksellisintä julistetta ja katsella kuva- ja videomateriaalia aikaisemmilta vuosilta. 

Oulugospelin ohjelma ja muuta lisätietoa löytyy osoitteesta www.oulunseurakunnat.fi/oulugospel.
 

Tue Nov 01 08:08:13 EET 2022