Uutislistaukseen

Pentti Punkin Syntymäpäivät viihdyttää perheitä Oulugospelissa

Oulun seurakuntien perinteinen Oulugospel järjestetään 4.–6.11.2022.

PENTTI_PUNKKI_SYKSY 750.jpg

Pentti Punkin Syntymäpäivät esiintyy Oulugospelissa sunnuntaina 6.11.

Lipunmyynti on auki 28.10. asti Oulugospelin verkkosivujen kautta osoitteessa oulunseurakunnat.fi/oulugospel. Lippuja voi ostaa etukäteen tai suoraan ovelta, jos tapahtumaa ei ole loppuunmyyty. 

Lauantaina 5.11. kuullaan gospel- ja kitaramusiikkia Kansainvälisellä koululla (Kasarminkatu 3). Klo 14 esiintyvät Tommi Kalenius Trio sekä Juhani Tikkanen duo ja klo 19 esiintyvät Vanamo ja Tera. Illan päättää kansanmusiikkia esittävä Mustarastas Suomen pankissa (Kajaaninkatu 8) klo 21, jonne sisäänpääsy on K18. 

Oululainen lastenmusiikkitrio Pentti Punkin Syntymäpäivät kokoaa niin lapset kuin aikuiset perhekonserttiin Sofian seurakuntakeskukseen (Isokatu 17) sunnuntaina 6.11. klo 14. Ryhmään kuuluvat Antti Kokko perkussionistibasisti, Hiski Pajuniemi laulu, puhaltimet ja kielisoittimet sekä Valtteri Huovinen laulu, kitara. 

– Oulugospelin perhekonsertti ei ole ihan tavallinen Pentti Punkin Syntymäpäivien konsertti, vaan olemme kaivaneet takataskustamme konserttiin myös aitoa gospelia lapsille ja koko perheelle, toteaa gospelfaniksi tunnustautuva Antti Kokko. 

Tuttujakin punkkibiisejä konsertissa tullaan kuulemaan.

– Ehkä tämänkertainen tilanne tuo tuttuihin kappaleisiin hieman uutta näkökulmaa. Oulugospel on hieno ja monipuolinen pitkän linjan tapahtuma, ja Pentti Punkin Syntymäpäivien muusikoitakin on tapahtuman esiintymislavoilla ehditty näkemään.

Ryhmä haluaa tuottaa kuulijoille iloa musiikin kautta. 

– Martti Luther kirjoitti musiikin luovan viatonta iloa. Lapset ovat vilpittömän ilon asiantuntijoita, ja siksi musiikin tekijänä tuntuu merkitykselliseltä huomioida erityisesti juuri lapset, Kokko pohtii.


Julistenäyttely kokoaa menneet vuodet yhteen


Oulugospelin juhlavuoden kunniaksi Sofian seurakuntakeskukseen (Isokatu 17) on koottu julistenäyttely tapahtuman menneiltä vuosikymmeniltä. Näyttely on avoinna 6.11. asti seurakuntakeskuksen aukioloaikoina
ma–pe klo 9–16. Julistenäyttelyssä voi myös äänestää hienointa tai itselle merkityksellisintä julistetta.

Suomen vanhimpiin gospeltapahtumiin kuuluva festivaali juhlii tänä vuonna 40-vuotista historiaansa. Luvassa on monipuolinen kattaus musiikkia eri vuosikymmeniltä. Liput ovat myynnissä 28.10. asti. Oulugospelin ohjelma, lipputiedot ja muuta lisätietoa löytyy osoitteesta oulunseurakunnat.fi/oulugospel.
 

 

18.10.2022 11.17