Uutislistaukseen

80-vuotias Eino Grön vanhustenviikon juhlakonsertissa Oulujoen kirkossa

Suomalaisten suursuosikki Eino Grön on täyttänyt tänä vuonna 80 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi häntä kuullaan konserteissa ympäri Suomen.  

Eino Grön.

Kuva: Marika Mäkelä.

Yksi juhlavuoden konserttitapahtumista on Oulujoen kirkossa perjantaina 7.10. klo 13. Konsertti on osa Vanhustenviikon juhlallisuuksia ja konserttiin on kaikille vapaa pääsy. Tapahtuma toteutetaan yksityisen henkilön testamenttivaroista ja konsertissa säestäjänä toimii Raimo Paaso.  

Eino Grön tunnetaan valtavan laajasta tuotannosta ja hän on aloittanut uransa jo 1950-luvulla. Hän onkin yksi harvoista artisteista, joka esiintyy konserteissa vielä 80-vuotiaana. Grön on levyttänyt laajalla repertuaarilla musiikkia tyylilajien ulottuessa iskelmämusiikista ja tangosta aina jazziin ja hengelliseen musiikkiin.  

Vanhustenviikkoa vietetään 2.-9.10.2022, niin kuin on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisen sunnuntain jälkeisellä viikolla.  

Bussikuljetuksia  

Vanhustenviikon juhlakonserttiin järjestetään linja-autokuljetus ja bussin pysähdyspaikat ovat seuraavat:  

Bussi 1: klo 12 Hönttämäen K-market – klo 12.10 Talvikankaan Sale, klo 12.25 Hintan seurakuntatalo, klo 12.35 Myllyojan seurakuntakoti – Oulujoen kirkko. Paluu samaa reittiä.  

Bussi 2: klo 12.15 Sanginsuun seurakuntatalo – Oulujoen kirkko. Paluu samaa reittiä.  

Bussiin ei voi nousta muualta kuin edellä mainituista pysähdyspaikoista. Bussikuljetus on maksuton.  

Konsertin järjestää Oulujoen seurakunta. Vapaa pääsy!  

23.9.2022 14.34