Uutislistaukseen

Piirros Oulun kirkot kartalla.

Kiinteistöjohtajan virka haettavana

9.6.2022 11.06

Oulun seurakuntayhtymässä on haettavana kiinteistöjohtajan virka, sijoituspaikkana kiinteistöpalvelut. Hakuaikaa on 28.7.2022 kello 15 saakka.

Oulun seurakuntayhtymään kuuluu seitsemän seurakuntaa, yhtymän johto ja seitsemän palveluyksikköä. Jäsenmäärä on noin 150 000. Päätoimisia työntekijöitä on noin 400. 

Oulun seurakuntayhtymän kiinteistöpalvelut tuottavat kiinteistöjen ylläpito- ja rakennuttamispalveluja Oulun seurakunnille ja seurakuntayhtymälle. Toiminnallisia kiinteistöjä on 60 000 brm2 ja sijoituskiinteistöjä 22 000 brm2. Rakennuksia on yhteensä 137, joiden tilavuus yhteensä 82 000 brm3. Kiinteistöpalveluissa työskentelee tällä hetkellä 30 kiinteistöalan ammattilaista.

Kiinteistöjohtajan tehtävänä on kiinteistöpalvelut-yksikön johtaminen ja sen toiminnan kehittäminen sekä Oulun seurakuntayhtymän kiinteistöjen arvon säilymisestä ja ylläpidosta vastaaminen. 

Tehtävässä korostuu työn itsenäisyys ja laaja-alaisuus sekä kokonaisuuksien ymmärtäminen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva AMK-tutkinto. 

Eduksi katsotaan tehtävän hoitoa tukeva johtamiskoulutus ja -kokemus sekä kokemus alansa projektijohtamisesta, julkisen hallinnon tuntemus ja kiinteistöjohtamisen kokemus. Virkaan valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Lisätietoa tehtävästä ja linkki hakemuksen jättämiseen.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa yhtymäjohtaja Pekka Asikainen, p. 040 772 6066.