Kummipäivä 

Valtakunnallista kummipäivää vietetään sunnuntaina 4.6.2023.

Kummipäivän ideana on tarjota tekemistä ja yhdessä olemista kummille ja kummilapselle. Kummisuhde on parhaimmillaan yksi elämän tärkeimmistä ihmissuhteista, jolle kannattaa antaa aikaa.

Kannustamme kummeja ja kummilapsia muistamaan toisiaan. Kummin tärkeää tehtävää voi toteuttaa monilla tavoin. Kummipäivän verkkosivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä on koottu vinkkejä kummipäivän viettoon. 

Somehaaste kummeille 

Osana Kummipäivän viettoa haastamme kaikki kummit jakamaan somessa omia ajatuksiaan siitä, mikä on parasta kummiudessa. Kerro ajatuksesi kummiudesta Instagramissa tunnisteilla #kummipäivä, #kumminkaa, #fadderdagen ja merkitse julkaisuun @lastenjanuortenkeskus. Kummipäivän somehaasteeseen osallistuneiden postauksia jaetaan Lasten ja nuorten keskuksen Instagram-tilillä. Arvomme Finnkinon elokuvalippuja haasteeseen osallistuneiden kesken.

Kummius on kunnia-asia :)

www.kumminkaa.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 


Kummius on parhaimmillaan arkisia juttuja. Esimerkiksi yhteinen leivontahetki onnistuu etänäkin. Mitä jos kokkailisitte tai leipoisitte WhatsApp-viedopuhelun avulla, kuten Susanna ja hänen kumminsa?

YouTube-video