Hyppää sisältöön

Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunnan leirit ja retket tarjoavat kouluikäisille hauskaa vaihtelua arkeen ja ikimuistoisia hetkiä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Leireillä ohjaajina toimivat Tuiran seurakunnan nuorisotyönohjaajat ja vapaaehtoiset ja ne pidetään pääsääntöisesti Oulun seurakuntayhtymän leirikeskuksissa: Suvelassa, Loistossa ja Rokualla. 

Alakouluikäisten (1.-6. lk) kevätleiri 5.-7.4. 2024 Suvelassa!

Lähde mukaan viikonlopun mittaiselle leirille Kiimingin Suvelaan. Tiedossa taas perinteistä leirimeininkiä: mm. leikkejä, kisailuja, askartelua, iltaohjelmaa, hyvää ruokaa ja tietysti karkkipäivä! Leirillä mukana tutut ohjaajat ja kivat isoset. Leirimaksuun kuuluu bussikuljetus Tuirasta, majoitus, ohjelma, leiriherkut ja tapaturmavakuutus leirin ajalle. Leirin hinta on 35 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen avoinna 12.2.-3.3.2024. Leiri on tarkoitettu Tuiran seurakuntalaisille. Lisätiedot Marja Syrjäpalolta.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

5.-7. luokkalaisten Ihan Paras Retki Power Parkiin 25.-26.5.!

Power Park kutsuu! Tiedossa mahtava kahden päivän ja yhden yön reissu. Pienempiä sisaruksia tai vanhempia ei tällä kertaa oteta mukaan. Vain sinä, kaverit ja seurakunnan tutut ohjaajat. Retkellä vietetään päivä Power Parkissa ja yövytään yksi yö leirikeskuksessa Lapualla. Retkimaksu on 65€ sisältäen matkat, rannekkeen Power Parkiin, ruokailut ja majoituksen. Retkelle osallistuminen edellyttää ikätasoista omatoimisuutta. 

Kesä alkaa tästä! Ilmoittautuminen aukeaa näillä sivuilla 10.4.2024. Etusijalla ovat Tuiran seurakuntalaiset.

Ilmoittaudu retkelle tästä! (linkki aukeaa 10.4.)

 

         

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Tuiran seurakunta
Myllytie 5
90500 Oulu

Pyhän Tuomaan alue

Nuorisotyönohjaaja
Tuiran seurakunta
Myllytie 5
90500 Oulu

Pateniemen ja Rajakylän alue