Ankkurin aurinkoiset

to 23.5. klo 11.00 – 13.00

Pateniemenrannan seurakuntakoti Ankkuri

Avoin ryhmä aikuisille. Teemana himmelin rakentamisen projekti Ankkuriin. Ohessa voi tehdä palapeliä tai kutoa, lankoja on – ota omat puikot.

Ankkurin aurinkoiset on avoin ryhmä aikuisille, joiden päiväohjelmaan tämä sopii. Ohjelmassa on hartaus, kahvit ja vaihtuvia teemoja - siis yhdessä oloa ja vapaaehtoista tekemistä!

Tämä on kevätkauden viimeinen kokoontuminen ja 23.5. teemana on himmelin rakentamisen projekti Ankkuriin. Meitä ohjaamaan tulee TkT Kari Kisko.

Ankkurin aurinkoiset kokoontuu parittomien viikkojen torstaisin kello 11.00-13.00 Pateniemenrannan seurakuntakoti Ankkurissa. 

Juomme aluksi kahvit. Ohjelmasa on pieni hartaus ja vaihtuvan teeman mukaisia aiheita. Ohessa voi tehdä palapeliä tai voit edistää käsitöitäsi tai neuloa villasukkia lähetyksen/diakonian hyväksi. Lankoja on – ota omat puikot mukaan. Saat neuvoja käsitöiden edistämiseen halutessasi. Toimintaan ja teemoihin osallistuminen on vapaaehtoista.

Voit halutessasi auttaa kahvituksen laittamisessa ja tulla puolta tuntia aiemmin. Mukana diakoniatyöntekijä Pirita Satomaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan, ilman ennakko ilmoittautumista!

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tuiran seurakunta

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Tuiran seurakunta
Myllytie 5
90500 Oulu

Alueet: Koskela, Toppila, Alppila, Taskila, Niittyaro, Simpsi