Hyvän Paimenen ääni -toiminnallinen hartaus

su 14.4. klo 14.00 – 15.00

Pyhän Luukkaan kappeli

Tule kuuntelemaan Hyvän Paimenen ääntä ja samalla myös viestimään äänelläsi Hänelle. Pyhän Luukkaan kappelin kirkkosalin ainutlaatuisessa akustiikassa jokaisen on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin tasaveroisesti. Tilaisuudessa voit viestiä äänellä ja eleillä Hyvälle Paimenelle iloa, kiitosta, surua, pyyntöä tai muuta asiaasi.

Olemme jokainen osa samaa laumaa, yhtäläisessä suhteessa Paimeneemme. Silti jokaisella on demokraattisesti oma ja omanlainen ääni sekä oma roolinsa yhteisen äänisinfonian rakentumisessa. Erilaisina ääninäkin muodostamme joka tapauksessa yhdessä ääniharmonian.
Ulkopuolelta tarkastellen äänten moninaisuus ja niiden ilmaisut muodostavat äänikollaasin. Siksi äänet ja äänteet tallennetaan äänitiedostoon ja niistä koostetaan noin 3-5 minuutin äänite myöhemmin kuunneltavaksi. Se on meille itsellemme muistutukseksi ja kiitokseksi, mutta myös muille rohkaisuksi ja iloksi. Äänikollaasi kuunnellaan myöhemmin tänä keväänä samassa paikassa.

Tilaisuus on järjestetty yhdessä Sibelius Akatemia/Taideyliopiston kanssa ja se on samalla osa Koneen Säätiön tutkimushanketta ”Sonic Democracy”.  

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat