Sanginjoen luontopyhiinvaelluksen ennakkotapaaminen 1

to 20.4. klo 18.00 – 19.30

Pateniemenrannan seurakuntakoti Ankkuri

Sanginjoen luontopyhiinvaelluksen (27.5.) ensimmäinen ennakkotapaaminen Pateniemen Ankkurissa to. 20.4. klo 18. Lisätiedot varsinaisesta pyhiinvaelluksesta alla.

Kesään heräävä luonto kuiskailee meille ylösnousemuksen salaisuutta. Lintujen paluu Pohjolan pesimäalueille kertoo, että on koittanut jälleen kasvun aika. Armon auringon lämpö sulattaa myös sydämen kylmyyden ja saa aikaan kiitollisuutta elämän lahjasta, lähimmäisistä ja koko luomakunnasta.

Luontopyhiinvaelluksella voimme yhdessä etsiä pyhää luonnon keskellä, hiljentyä ja antaa rauhattoman mielen pysähtyä tasaisen askelluksen viedessä meitä eteenpäin. Taukopaikoilla voimme jakaa eväitä ja elämän iloja ja suruja. Ammennamme rukouksesta ja Raamatusta voimaa ja johdatusta kulkea Kristuksen jalanjäljissä lähimmäisiämme palvellen.

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle, joka alkaa jo ennakkotapaamisilla Pateniemen Ankkurissa 20.4. klo 18 ja 12.5. klo 18. Ennakkotapaamisissa suunnittelemme yhdessä pyhiinvaelluksen käytännönasioita ja hengellistä sisältöä. Sovimme yhdessä kimppakyydeistä ja retkieväistä, käymme läpi reittiä ja retkeilyvarustusta sekä valmistaudumme rukoillen pyhiinvaellukseen. Varsinainen luontopyhiinvaellus järjestetään la 27.5. klo 10-15 Sanginjoen luonnonsuojelualueella.

Pyhiinvaelluksen järjestävät pastori Lauri Holma Oulun tuomiokirkkoseurakunnasta ja Tuiran seurakunnan maallikkoaktiivi Jarmo Komulainen. Pyhiinvaellus on avoin kaikille. Ilmoittautumiset pyydetään sähköpostilla os. lauri.holma@evl.fi tai puhelimella 040-7091327.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Oulun tuomiokirkkoseurakunta, Tuiran seurakunta

Ota yhteyttä

vs. seurakuntapastori, hiljaisuuden työ
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu