#Sinä riität - hyvään vanhemmuuteen

la 20.11. kello 10.00 - 12.00
Uupunut isä kolmen lapsen kanssa
Keskustan seurakuntatalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kun vanhempi voi hyvin, lapsi voi hyvin. Vanhemman yksinäisyys, stressi ja sosiaalisen tuen puute ovat riskitekijöitä lapsen myönteiselle kehitykselle. Miten perheet, nuoret ja lapset voivat Oulussa tällä hetkellä? Tule kuulemaan asiasta lisää!

Juontajat Satu Lapinlampi ja Hannu Tarvas.

Lasten musiikkiesitys.

Alustus lasten ja nuorten sekä perheiden tilanteesta Oulussa, jonka jälkeen paneelikeskustelu aiheesta. Panelisteina Mika Penttilä (Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuurijohtaja), Susa Vikeväkorva (Oulun kaupungin hyvinvointilautakunnan pj.), Arto Willman (Oulun kaupungin hyvinvointipäällikkö), Eevaleena Isoviita (MLL), Helena Kokko (Auta Lasta ry), Jenna Valtonen (Kiimingin seurakunnan nuorisotyöntekijä), Pirita Satomaa (Koulukaverit).

Tilaisuuden lopussa Vuosina 2020 ja 2021 äideille myönnettyjen Valkoisen ruusun ritarikunnan kunniamerkkien luovutustilaisuus. Ennen kunniamerkkien jakoa valtiollinen virtuaalitervehdys ja juhlapuhe. 

Tilaisuus päättyy maksuttomaan lounaaseen ja kakkukahveihin noin klo 12. Tarjoilujen vuoksi tilaisuuteen on ollut ennakkoilmoittautuminen, joka on päättynyt. Voit osallistua tilaisuuteen virtuaalikirkon välityksellä.

Lastenhoito on järjestetty paikanpäällä. 

Tilaisuus on katsottavissa virtuaalisesti osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi

Tilaisuus on osa Lapsen oikeuksien viikkoa ja vuoden 2020 Yhteisvastuukeräyksen teemaa.

Järjestäjänä Oulun tuomiokirkkoseurakunta, Oulujoen seurakunta, MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piiri sekä Auta Lasta ry:n Lapsirikas-toiminta.

 

Osallistu virtuaalikirkon välityksellä


Järjestäjä

Oulujoen seurakunta, Oulun tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Oulujoen seurakunta
Hintantie 89
90650 Oulu

Alueet: Vanha Hiukkavaara, Hiukkavaara (Vaskikangas, Soittajankangas, Sarvikangas),

Diakoniatyöntekijä, tiimivastaava
Oulun tuomiokirkkoseurakunta