Oulujoen pyhiinvaellusreitin avajaiset

to 20.5. kello 12.00 - 13.00
Oulujoen pyhiinvaelluksen kuvitettu reitti, metsäinen kuva ja kohteet.
Liveto.fi-verkkoalusta (#YHDESSÄ2021-virtuaalitorstaissa)

Ilmoittautuminen on päättynyt

#YHDESSÄ2021-virtuaalitorstaissa on mahdollista osallistua verkon välityksellä Oulujoen pyhiinvaellusreitin avajaistilaisuuteen.

Kuusi kulttuurihistoriallisesti arvokasta kirkkoa ja Rokuan kansallispuiston luonnonmaisemat yhdistävän Oulujoen pyhiinvaellusreitin avajaistilaisuus lähetetään Liveton alustalla (Liveto.fi) torstaina 20.5. klo 12-13 Oulun tuomiokirkosta, pyhiinvaellusreitin toisesta lähtöpisteestä.

Pohjois-Pohjanmaan ensimmäisessä pyhiinvaellusreitissä yhdistyy luonnossa kulkeminen, mahdollisuus hiljentymiseen, hengellisyys ja kulttuurielämykset. 113 kilometrin pituinen pyhiinvaellusreitti yhdistää niin Oulun tuomiokirkon kuin Oulujoen, Turkansaaren, Muhoksen ja Utajärven kirkot kuin Rokuan luonnonmaisemat sekä Vaalan Säräisniemen kirkon.

Tilaisuus on maksuton, ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen

#YHDESSÄ2021-VIRTUAALITORSTAI on ennakkotapahtuma toukokuussa 2022 Oulussa järjestettävälle Oulun seurakuntayhtymän, Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteistapahtumalle #YHDESSÄ2022.

Tee kalenteriisi varaus sekä päivälle että illalle 20.5. Koko ohjelmakokonaisuus julkistetaan 10.5.2021: www.kirkkopaivat.fi/virtuaalitorstain-ohjelma

#YHDESSÄ2021
www.kirkkopaivat.fi

Oulujoen pyhiinvaellusreitin avajaisiin 20.5. klo12 voit osallistua myös virtuaalikirkossa osoitteessa www.virtuaalikirkko.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuvitus: Sinikka Kaarela

Lisätietoa Oulujoen pyhiinvaelluksesta.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat