#YHDESSÄ2021-virtuaalitorstai

to 20.5. kello 12.00 - 20.00
Virtuaalitorstai-tapahtuman logo.
Liveto.fi-verkkoalusta

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kutsumme sinut kanssamme pohtimaan keskustelukulttuurin muutosta torstaina 20.5.2021. Päivän teemoitus nousee sanoista Kuuntelen. Ymmärrän. Kunnioitan. Keskusteluissa aiheet ulottuvat vihapuheesta siihen, miten keskustemme nuorten kanssa toivosta.


#YHDESSÄ2021-Virtuaalitorstai on uusi verkkotapahtuma, joka järjestetään torstaina 20.5.2021 iltapäivästä iltaan. 

Tilaisuus on maksuton, ja toteutetaan Liveto.fi-verkkoalustalla.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua ennakkoon>>

#YHDESSÄ2021-VIRTUAALITORSTAI toteutetaan makasiinityyppisenä lähetyksenä. Osa keskusteluista lähetetään suorana lähetyksenä Helsingistä, osa on tuotettu jo ennakkoon. 

Keskustelujen lisäksi voit seurata innostavia inserttejä niin Oulusta kuin maailmalta sekä osallistua kiinnostaviin keskusteluihin! 

#YHDESSÄ2021-virtuaalitorstaissa on mahdollista osallistua verkon välityksellä Oulujoen pyhiinvaellusreitin avajaistilaisuuteen. Kuusi kulttuurihistoriallisesti arvokasta kirkkoa ja Rokuan kansallispuiston luonnonmaisemat yhdistävän Oulujoen pyhiinvaellusreitin avajaistilaisuus lähetetään Liveton alustalla klo 12-13 Oulun tuomiokirkosta, pyhiinvaellusreitin toisesta lähtöpisteestä.

Pohjois-Pohjanmaan ensimmäisessä pyhiinvaellusreitissä yhdistyy luonnossa kulkeminen, mahdollisuus hiljentymiseen, hengellisyys ja kulttuurielämykset. 113 kilometrin pituinen pyhiinvaellusreitti yhdistää niin Oulun tuomiokirkon kuin Oulujoen, Turkansaaren, Muhoksen ja Utajärven kirkot kuin Rokuan luonnonmaisemat sekä Vaalan Säräisniemen kirkon.

#YHDESSÄ2021-VIRTUAALITORSTAI on ennakkotapahtuma toukokuussa 2022 Oulussa järjestettävälle Oulun seurakuntayhtymän, Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteistapahtumalle #YHDESSÄ2022

Tee kalenteriisi varaus sekä päivälle että illalle 20.5. Koko ohjelmakokonaisuus julkistetaan 10.5.2021: www.kirkkopaivat.fi/virtuaalitorstain-ohjelma

#YHDESSÄ2021
www.kirkkopaivat.fi
https://www.oulunseurakunnat.fi/oulujoenpyhiinvaellus

Lisätietoa #YHDESSÄ2021-Virtuaalitorstai-tapahtumasta:


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat