Tour de Oulujoki

la 15.5. kello 00.30 - ti 15.6. kello 00.30
pyörä
Hintan seurakuntatalo, Oulujoen kirkko, Turkansaaren kirkko

Kolmen kirkon kierros

Haastamme perheet touko-kesäkuussa tekemään pyöräretkiä Oulujoen seurakunnan alueen kirkoille; Oulujoen kirkolle, Turkansaaren kirkolle ja Hintan seurakuntatalolle, (huom. ei sisätilat, koodit sijaitsevat ulkona). Pyöräretken voi tehdä joko kerralla, jolloin matkaa tulee esimerkiksi Hintasta Turkansaareen ja takaisin n. 30 km. Vaihtoehtoisesti voit kuukauden aikana tehdä useamman lyhyemmän pyöräretken.

Jokaisella "etapilla" löytyy Tour de Oulujoki- juliste, jossa on älypuhelimella avautuva QR-koodi. Koodin avattuasi näet videon, jossa Oulujoen kirkon nalle kertoo sinulle jännittävän ja melkein toden, mutta takuulla hassunhauskan tarinan kohteen historiasta. (Tässä kohtaa pyöräilykypärän ei tarvitse kiristää)

Huomiottehan että museoalueella sijaitseva Turkansaaren kirkko on vielä suljettu, alue avautuu 6.6.2021, joten etapilla käynti kannattaa säästää viimeiseksi. Suosittelemme lämpimästi museoalueeseen tutustumista tarkemminkin, mutta haasteeseen osallistuminen ei edellytä lipun ostoa, juliste löytyy portin luota.

Haasteeseen sisältyy pieni arvonta, mutta mepä emme kerro tästä sen enempää, videoilta selviää lisää!

Aikaa haasteen suorittamiseen on kuukausi 15.5-15.6.2021.

Turvallista matkaa! Kypärät päähän ja liikennesäännöt kirkkaana mielessä tutkimaan hienoa Oulujokivartta!


Järjestäjä

Oulujoen seurakunta

Ota yhteyttä

Perhetoiminnanohjaaja
Oulujoen seurakunta
Hintantie 89
90650 Oulu
Perhetoiminnanohjaaja
Oulujoen seurakunta
Hintantie 89
90650 Oulu