Hiljaisuuden retriitti

pe 16.10. kello 18.00 - su 18.10. kello 13.00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Karjasillan seurakunta järjestää hiljaisuuden retriitin Haukiputaan Onnelan leirikeskuksessa 16.-18.10.2020

Haukiputaan Onnelan leirikeskukseen matkataan omin/kimppakyydein. Retriitin hinta on 70€ sisältäen täysihoidon, majoituksen yhden hengen huoneessa sekä tapaturmavakuutuksen Oulun ev.lut. seurakuntien jäsenille. Retriitin ohjaajat pastori Mirjami Dutton ja diakoniatyöntekijä Marjukka Hamari. Osana tämän retriitin ohjelmaa sinulla on kiinnostuksesi mukaan mahdollisuus tutustua myös pyhään tanssiin, jota ohjaa Päivi Päivike.

Hiljaisuuden retriitti on sinulle, joka kaipaat omaa aikaa ja tilaa kuulostella, miten juuri nyt jaksat ja mitä sinulle kuuluu. Retriitin rungon muodostavat rukoushetket, lepo ja vapaa-aika. Tuloiltana retriittivieraat johdatellaan hiljaisuuteen, joka päättyy lähtöpäivän lounaalla. Hiljaisuudessa vietettävän ajan retriittivieraiden on tärkeää olla keskustelematta keskenään ja näin kunnioittaa toistensa tilaa olla hiljaa yksin, yhdessä ja Jumalan edessä. Tarvittaessa keskusteluun on kuitenkin mahdollisuus ohjaajien kanssa sovittuina aikoina. 

Retriittivieraille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä kirje, jossa on tarkemmat tiedot ja ohjeet sekä päiväohjelma.  

Ilmoittautuminen 9.9.2020 alkaen. 

RETRIITTI ON TÄYNNÄ. 

 


Järjestäjä

Karjasillan seurakunta

Ota yhteyttä

Kappalainen, Kastelli-Maikkulan aluevastaava. Työalana diakoniatyö.
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu
Diakoniatyöntekijä, Karjasilta- Kaukovainion aluetyö
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu