Hiljaisuuden retriitti Rokualla PERUTTU

pe 15.5. kello 18.00 - su 17.5. kello 13.00
Valokuva-kuvia Suomesta, Joona Kotilainen
Rokuan leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

"Lähtekää mukaani johonkin yksinäiseen paikkaan, niin saatte vähän levähtää."

Hiljaisuuden retriitti on juuri sinulle, joka kaipaat omaa aikaa ja tilaa kuulostella sisintäsi ja sitä, mitä sinulle kuuluu. Retriitin rungon muodostavat rukoushetket, lepo ja vapaa-aika. Tuloiltana retriittivieraat johdatellaan hiljaisuuteen, joka päättyy lähtöpäivän lounaalla. Hiljaisuudessa vietettävän ajan retriittivieraiden on tärkeää olla keskustelematta keskenään ja näin kunnioittaa toistensa tilaa olla hiljaa yksin, yhdessä ja Jumalan edessä. Tarvittaessa keskusteluun on kuitenkin mahdollisuus ohjaajien kanssa sovittuina aikoina.

Osana tämän retriitin ohjelmaa voit myös kiinnostuksesi mukaan tutustua pyhään tanssiin, jota ohjaa pyhän tanssin ohjaaja, lehtori Päivi Päivike. Pyhä tanssi on rukousta ja mietiskelyä, jossa liikutaan yhdessä helpoin askelin. Liike auttaa keskittymään ja kokoamaan ajatuksia sekä olemaan läsnä hetkessä, omassa kehossa ja omien tunteiden kanssa. Olemme yhdessä Jumalan edessä ja hänen hoidettavanaan. Tanssien teemana ovat Taize-laulun sanat: ” Sieluni lepää ja tyyntyy sinussa Herra”. Retriitin tanssiosuuksissa toistuvat helpot liikkeet ja askelet ja askelia rytmittämässä on laulettua ja instrumentaalimusiikkia sekä luettuja tekstejä ja rukouksia.  

Rokuan leirikeskukseen matkataan omin/kimppakyydein. Retriitin hinta on 70€ sisältäen täysihoidon, majoituksen yhden hengen huoneessa sekä tapaturmavakuutuksen Oulun ev.lut. seurakuntien jäsenille. Retriitin ohjaavat pastori Mirjami Dutton ja diakoniatyöntekijä, retriitinohjaaja Marjukka Hamari. Mukaan mahtuu 18 retriittivierasta, ilmoittautumisaika 1.4.-21.4.2020.

Lisätiedot Mirjami Duttonilta, mirjami.dutton@evl.fi 044 3161 473 tai Marjukka Hamarilta, marjukka.hamari@evl.fi 040 575 2710.

 

 

 


Järjestäjä

Karjasillan seurakunta